Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 77

Aflevering 77

RTL Late Night

29-4-2014

| 2529 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Mmm... lekker! Bordje met mieren!
Dinsdag is het Deense restaurant Noma van René Redzepi voor de vierde keer gekozen tot beste restaurant ter wereld. Topkok Ron Blaauw en acteur Dirk Zeelenberg bezochten dit culinaire walhalla begin april voor een nieuw programma en zij kregen wel een heel bijzonder hapje voorgeschoteld.

Noma's geheim? Producten uit de buurt inslaan!
Dinsdag is het Deense restaurant Noma van René Redzepi voor de vierde keer gekozen tot beste restaurant ter wereld. Topkok Ron Blaauw en acteur Dirk Zeelenberg bezochten dit cultinaire walhalla begin april voor een nieuw programma en zijn van alle indrukken nog steeds over de kook.

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste fragmenten van de dag.

Caroline Tensen ontrafelt weer opmerkelijke familiegeheimen
In het succesvolle programma DNA Onbekend staan familiegeheimen, en de ontrafeling hiervan door DNA-onderzoek, centraal. Grote twijfels en onbeantwoorde vragen over vage familiebanden zetten aan tot soms eindeloze zoektochten naar dat ene aanknopingspunt met een biologische vader, moeder, broer of zus. In een nieuw seizoen laat presentatrice Caroline Tensen zien hoe twee halfzussen uit Colombia elkaar op heel bijzondere wijze vonden.

Bloed Hendrikje van Andel ontrafelt geheim lang leven
De medische wereld staat op zijn kop: bij toeval ontdekte wetenschapper Henne Holstege dat Hendrikje van Andel, de oudste Nederlandse vrouw ooit, nog maar twee actieve bloedstamcellen in haar lichaam had. Mogelijk zou dat haar fataal zijn geworden, als ze niet aan een tumor in haar maag was overleden. Wat zegt dit over de eindigheid van het leven en wat biedt dit voor mogelijkheden om in de toekomst ouder te kunnen worden? Henne doet sinds vorig jaar onderzoek naar de genen van 100-plussers die nog goed van geest zijn om te ontdekken waardoor zij zo gezond oud zijn geworden.

Jan van Hooff: Waarschijnlijk voelen vissen ook pijn
Dierenwelzijn. We maken ons weliswaar druk om het leed van kistkalveren en eendagskuikens, maar moeten we vissen en kreeften hier niet ook onder scharen? Gedragsbioloog Jan van Hooff vertelt aan Humberto dat het 'zeker waarschijnlijk' is dat vissen ook pijn voelen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Dirk Zeelenberg, Jan van Hooff en Caroline Tensen te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 77 werd uitgezonden op dinsdag 29 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie