Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 69

Aflevering 69

RTL Late Night

17-4-2014

| 2356 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Olga was het licht in duisternis'
Vanaf zondag gaat Nicolette Kluijver in Suriname op zoek naar de Koning of Koningin van de jungle in Ik Ben een Ster, Haal me Hieruit!. Deelneemster Olga Commandeur is teamcaptain, wat meteen haar topsportmentaliteit naar boven haalt. Wat beweegt de oud-atlete om te willen bivakkeren tussen de insecten en waarom haalt het programma de sadist in presentatrice Nicolette Kluijver naar boven? "Het was echt een hel voor onze sterren maar Olga blééf positief."

Dove Joanne Milne kan eindelijk genieten van muziek
Ze was een internethit. Bijna vier miljoen mensen zagen hoe Joanne Milne voor het eerst in haar leven kon horen. De 40-jarige Britse weet niet wat ze meemaakt! Haar hersenen maken overuren... Elk geluidje moet zij leren herkennen. En elk geluid, al is het water uit de kraan, maakt diepe indruk op haar. En ze geniet van muziek. Vooral van de piano en het nummer Imagine van John Lennon.

De Headlines
Luuk met het opvallendste nieuws en de meest hilarische filmpjes van de dag.

Martin Verkerk was na Roland Garros weg kwijt
Martin Verkerk, de enige Nederlandse tennisser die wist door te dringen tot de finale van Roland Garros. Nederland adoreert de tennisser. Maar het krediet raakt al snel op want nieuwe successen blijven uit. Martin komt nu met zijn biografie Extreem. Over snelle auto's, het nachtleven, de ruzie met zijn coach, gedoe in de liefde en zijn depressies. Aan tafel bij Humberto blikt Martin Verkerk terug op een bewogen carrière. "Als je 24 bent en zo'n succes hebt, dan kun je de weg kwijt raken en na Roland Garros was ik effe de weg kwijt."

Nicolette Kluijver geniet van ploeterende sterren in de jungle
Ik Ben een Ster, Haal Me Hier Uit! brengt het slechtste in Nicolette Kluijver naar boven. "Ik dacht dat ik een groot empathisch vermogen had maar nee."

DJ Kareem Raïhani - Belle Helene
DJ Isis heeft samen met zes andere dj's de grootste hits van Doe Maar in een nieuw jasje gestoken.

Dove Joan Milne in tranen bij Lennon's Imagine
Bijne vier miljoen mensen zagen hoe Joanne Milne voor het eerst in haar leven kon horen. De 40-jarige Britse weet niet wat ze meemaakt! Haar hersenen maken overuren. Imagine van John Lennon is nu haar favoriete nummer, maar we lieten haar ook kennismaken met een paar typisch Nederlandse geluiden.

DJ Isis steekt Doe Maar in nieuw jasje
Het is alweer dertig jaar geleden dat de mannen van Doe Maar onder luid gegil van hordes tienermeisjes hun afscheidstour gaven. Voor DJ Isis is dit hét moment voor een eerbetoon aan een van de meest succesvolle Nederlandse bands. Samen met zes andere dj's heeft zij de grootste hits van Doe Maar in een nieuw jasje gestoken. Vanavond geeft zij samen met DJ Kareem Raïhani een voorproefje.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Martin Verkerk, Olga Commandeur, Nicolette Kluijver en Isis van der Wel te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 69 werd uitgezonden op donderdag 17 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie