Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 78

Aflevering 78

RTL Late Night

30-4-2014

| 3226 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Mannen onderbreken tijdens een gesprek? Onmogelijk!
Saskia Noort wil van Jan Heemskerk wel eens weten waarom mannen altijd zoveel kletsen. Om haar vraag nog eens extra te onderbouwen, liet ze een filmpje zien waarin heel duidelijk wordt dan mannen zichzelf wel erg graag horen...

Jan Jaap van der Wal improviseert erop los
De altijd geestige en scherpe comedian Jan Jaap van der Wal tourt vanaf volgende week met zijn nieuwe show langs de Nederlandse clubs. Vanavond lichtte Jan Jaap een tipje van de sluier op over zijn clubtour.

Zeg Jan, waarom zijn mannen altijd aan het woord?
Saskia Noort en Jan Heemskerk vragen elkaar het hemd van het lijf in hun maandelijkse column over de verschillen tussen mannen en vrouwen. Deze week vraagt Saskia zich af waarom mannen de vrouwen beschuldigen dat ze zoveel kletsen. De rollen zijn toch omgedraaid? Die kerels horen zichzelf wel heel graag lullen!

'Het zijn de kleine momenten waarop je denkt shit'
Humberto loopt zondag 4 mei de Wings for Life Run om het onderzoek naar dwarslaesie te ondersteunen. Leven met een dwarslaesie, hoe is dat eigenlijk? Niet voelen dat je moet plassen, altijd opgezette voeten en nooit meer spontaan afspreken met vrienden. Aimée Metselaar vertelde bij Humberto aan tafel hoe het is om te leven met een dwarslaesie en het gruwelijke verhaal van hoe zij in een rolstoel terechtkwam.

Klaas Drupsteen wil zich op wijnprogramma storten
Vandaag brengt presentator Klaas Drupsteen naar buiten dat hij volgend jaar niet meer te zien is als presentator van Hello Goodbye. Een maand geleden kreeg hij totaal onverwacht te horen dat KRO-NCRV met hem wil stoppen. Hij zou te onbekend zijn. Klaas is niet boos en blijft erg rustig onder het heftige nieuws. Hij weet nog niet precies wat de toekomst hem brengt, maar hij wil zich graag op een wijnprogramma storten.

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste fragmenten van de dag.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Heemskerk, Jan Jaap van der Wal, Klaas Drupsteen en Saskia Noort te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 78 werd uitgezonden op woensdag 30 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie