Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 72

Aflevering 72

RTL Late Night

22-4-2014

| 9924 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Badr: Media hebben mij gevaarlijker gemaakt
Volgens Badr Hari hebben de media hem 'gevaarlijker' gemaakt dan hij in werkelijkheid is. Aan tafel bij Humberto Tan sprak de kickbokser over hoe hij 'de slechtheid van de media' heeft ervaren omdat er volgens hem veel 'onwaarheden' zijn verkondigd.

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste fragmenten van de dag.

Badr: Uitleggen hoe het zover heeft kunnen komen
Badr Hari vertelt aan Humberto Tan in RTL Late Night dat hij de behoefte heeft om zijn slachtoffer Koen Everink te spreken over wat er tijdens dancefeest Sensation White is gebeurd en hoe het zover heeft kunnen komen.

Badr houdt nog zielsveel van Estelle
Badr Hari en Estelle Cruijff mogen dan officieel uit elkaar zijn, in RTL Late Night laat de kickbokser weten nog 'zielsveel' van Estelle te houden. Hij hoopt dan ook dat het ooit nog goed komt tussen hem en Estelle.

Badr Hari: Boosheid is mijn brandstof
Hij is de meest besproken man van de afgelopen anderhalf jaar: Badr Hari. Niet vanwege zijn sportcarrière, maar die hoopt hij wel weer zo snel mogelijk op te kunnen pakken. Met Humberto praat hij over emotie in de sport.

Badr wil praten met slachtoffer Koen Everink
Op 10 oktober 2013 startte het strafproces tegen Badr Hari. Hij had negen aanklachten aan zijn boksbroek hangen. De meest in het oog springende is die van zakenman Koen Everink, die tijdens Sensation White zwaar wordt toegetakeld. Badr Hari heeft nooit excuses gemaakt aan of gesproken met zijn slachtoffer. Maar daar heeft hij naar eigen zeggen wel behoefte aan.

In deze uitzending van RTL Late Night was Badr Hari te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 72 werd uitgezonden op dinsdag 22 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie