Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 70

Aflevering 70

RTL Late Night

18-4-2014

| 3665 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Gezin Robert ten Brink is wel wat gewend
Al vijftien jaar gooit Robert ten Brink zijn gezinsleven op straat in zijn columns voor het blad Vriendin. Maar wat vinden zijn vrouw en dochters er eigenlijk zelf van dat heel Nederland alles over ze weet? Het vrouwengilde bij Robert in huis blijkt wel wat te kunnen hebben.

Heleen zei tennistoernooi af om overleden parkiet
De stukjes van Robert ten Brink gaan vooral over zijn gezin. Een gebeurtenis greep Humberto bijzonder aan: de dood van Roberts hond, wat aan tafel uitmondde in het delen van soortgelijke ervaringen, waarbij Heleen van Royen de kroon spande als het gaat om rouwen om een overleden huisdier. En ze had er nog schuld aan ook.

Isa zei niet meteen ja tegen boekverfilming Heleen
Na het enorme succes van De Gelukkige Huisvrouw komt er een tweede Heleen van Royen boekverfilming: De Ontsnapping. De hoofdrol is voor Isa Hoes, haar eerste op het witte doek. Zij zal in Portugal haar grenzen verkennen als Julia in scènes met dwergen, cosmetische chirurgie en seks met de onweerstaanbare Romeo. Voor beide vrouwen is dit project een uitermate spannend en confronterend avontuur... "Er zitten nogal explicatie seksscènes in, ik dacht: ze maken een vergissing dat ze mij moeten hebben."

Heleen wilde Humberto voor rol in boekverfilming
Volgens Heleen van Royen werd de naam van Humberto Tan opvallend vaak genoemd als vertolker van de rol van gigolo in de nieuwe boekverfilming van de schrijfster, De Ontsnapping. En dat zag Heleen zelf eigenlijk ook wel zitten, zo'n 'knappe donkere man'.

Paolo Nutini - Scream
Een muzikale primeur in RTL Late Night: het allereerste optreden op de Nederlandse tv van de Schotse superster Paolo Nutini!

Tijl en Chantal over verschillen tussen jongens en meisjes
De strijd tussen de seksen woedt al sinds mensenheugenis en gaat onverminderd voort. Chantal Janzen en Tijl Beckand zijn morgen weer terug met het zeer succesvolle Jongens Tegen de Meisjes. Chantal komt rechtstreeks uit de finale van Everybody Dance Now naar het American gesjeesd om samen met Tijl - in hun eerste dubbelinterview op tv ooit - te vertellen over stereotypen én hoe ze BN'ers enthousiast krijgen voor het nieuwe onderdeel Mondvaardigheid.

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de grappigste filmpjes van de dag.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Isa Hoes, Heleen van Royen, Robert ten Brink, Chantal Janzen en Tijl Beckand te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 70 werd uitgezonden op vrijdag 18 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie