Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 71

Aflevering 71

RTL Late Night

21-4-2014

| 2434 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Blf - Klaar Voor
De hele week primeurt de megasuccesvolle Zeeuwse band live een nummer in RTL Late Night. Maandagavond is het de beurt aan Klaar Voor.

'We moeten niet zo bang zijn voor roofdieren'
Zeehond Happie voelde zich helemaal happy tussen de mensen, maar is toch terug naar zee gestuurd. Een groot stuk Veluwe ging afgelopen weekend in vlammen op en de eerste wolven zijn al weer gesignaleerd bij de Nederlandse grens. Met dit natuurnieuws weet boswachter Arjan Postma wel raad en hij weet ons gerust te stellen. Volgens Arjan hoeven we echt niet zo bang te zijn voor de roofdieren die weer in ons kikkerlandje opduiken.

'Een was opvouwen duurt soms vijf uur'
Martine Coenrades leeft al jaren met een dwangstoornis die zo overheersend is, dat zij geen normaal leven kan leiden. Ze doet er soms wel vijf uur over om een was op te vouwen, omdat ze elk kledingstuk zo perfect mogelijk wil opvouwen. Vanaf maandag 28 april is zij samen met zeven andere deelnemers te zien in het nieuwe tv-programma Levenslang Met Dwang?, waarin zij de moedige strijd aangaan met hun heftige stoornis. Jan Kooijman presenteert het programma.

Maar Martine, hoe zit dat dan?
Martine Coenrades leeft al jaren met een dwangstoornis. Voor het slapen gaan wast ze haar handen en daarna mag ze van zichzelf niets meer aanraken. Daar heeft Humberto toch nog n prangende vraag over...

Boogerd verwacht eerste nerveuze week in De Tour
Michael Boogerd mag zijn wedstrijdfiets dan aan de wilgen hebben gehangen, dat betekent niet dat de oud-wielerkampioen achter de geraniums is gekropen. Met 'De Tour' alweer in het vizier presenteren Michael Boogerd en Maarten Scholten hun derde Handboek Tour de France, waarin Boogerd uit zijn rijke ervaring put met anekdotes, analyses en verhalen.

Album uitbrengen blijft spannend moment voor Blf
De Zeeuwse band Blf bestaat al 22 jaar en aanstaande vrijdag brengen de mannen hun elfde album uit. Wie denkt dat het uitbrengen van zo'n nieuwe plaat went, heeft het hartstikke mis. Het blijft altijd een spannend moment voor de band.

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de grappigste filmpjes van de dag.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Kooijman, Jan Postma en Michael Boogerd te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 71 werd uitgezonden op maandag 21 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie