Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 79

Aflevering 79

RTL Late Night

1-5-2014

| 5391 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Moeder Lisanne: Tassen inpakken was breekmoment
Het moment dat de ouders van Kris Kremers en de broer van Lisanne Froon de spullen van de vermiste meisjes moesten inpakken, is de ouders van de meisjes zwaar gevallen.

De Headlines
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste fragmenten van de dag.

Anastacia - Stupid Little Things
Superster Anastacia zat niet alleen bij Humberto aan tafel om over haar comeback te praten. Natuurlijk zong zij ook haar nieuwste single Stupid Little Things!

Ouders Kris en Lisanne: Het voelde gelijk al niet goed
De ouders van Lisanne Froon en Kris Kremers zaten donderdagavond bij Humberto aan tafel. De twee jonge vrouwen worden inmiddels al ruim een maand vermist in Panama. Peter en Diny, de ouders van Lisanne en Hans en Roelie, de ouders van Kris, hopen nog steeds op een veilige terugkeer van hun dochters. Ze vertelden alle vier voor het eerst over deze moeilijke tijd waarin ze constant leven tussen hoop en vrees.

Anastacia: Ik ben veranderd als mens
Anastacia is back! Met haar nieuwe album Resurrection (wederopstanding), keert Anastacia na een ingrijpend jaar terug aan het popfront. Toen zij in 2013 opnieuw getroffen werd door borstkanker dacht de zangeres geen moment aan stoppen. Ze verwerkte haar ervaringen bij het schrijven van nieuwe nummers, met als resultaat een heel persoonlijk album met de typische Anastaciasound.

Rick Nieman: Man, het is zo cool!
Nog een paar nachtjes slapen... Op maandag 5 mei introduceert RTL Nieuws een nieuwe studio en huisstijl. Anchor Rick Nieman praatte ons bij over de nieuwste snufjes, robotcamera's en andere innovaties waarmee het Nieuws in een totaal nieuw jasje is gestoken.

In deze uitzending van RTL Late Night was Rick Nieman te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 79 werd uitgezonden op donderdag 1 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie