Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 44

Aflevering 44

RTL Late Night

1-11-2018

| 618 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Remco Veldhuis komt met streamingdienst voor cabaret
Voor een cabaretvoorstelling hoef je nu de deur niet meer uit. Remco Veldhuis, bekend van Veldhuis en Kemper, heeft de streamingdienst 'Voorstelling Gemist' opgericht. Hierop staan honderden theater- en cabaretvoorstellingen. Gaan mensen hierdoor niet minder vaak naar het theater? Veldhuis: "Het is als kijken door je vakantiefoto's, je hebt juist weer zin om te gaan."

Frank Waals over Job Gosschalk: 'We wisten het al heel lang'
"In het wereldje was het machtsmisbruik van Job Gosschalk al heel lang bekend," vertelt Frank Waals. De verhalen over Harvey Weinstein hebben ervoor gezorgd dat het balletje in Nederland ging rollen. Volgens Peter R. De Vries is het probleem van #MeToo dat het niet altijd om strafbare feiten gaat: "Pers kan wel vorm van machtsmisbruik aanwijzen."

Frank Waals brengt Seks, Macht & Misbruik aan het licht
Frank Waals onthult in november 2017 het machtsmisbruik van castingdirector Job Gosschalk. De #MeToo-beweging krijgt hiermee in Nederland een eigen gezicht. Waals schreef er een boek over.

Robin Wright: 'Amerika gaat in toekomst vrouwelijke president krijgen'
In de populaire Netflix-serie House of Cards komt Claire Underwood (gespeeld door Robin Wright) aan de macht als president. Wat is volgens Robin Wright de kans dat Amerika een vrouwelijke president krijgt? "Het duurt even. Amerika is een jong land. We moeten nog een beetje volwassen worden."

Robin Wright over laatste seizoen House of Cards
Vrijdag verschijnt het laatste seizoen van de zeer populaire Netflix-serie House of Cards. Onze politiek verslaggever Marloes Lemsom is groot fan en mocht als enige Nederlandse journalist spreken met hoofdrolspeler Robin Wright (Claire Underwood).

Naast zangers, nu ook bandjes in The Voice
The Voice of Holland blijft draaien om de beste zangers, maar in het nieuwe seizoen mogen ook bandjes meedoen. Waylon is blij met deze vernieuwing omdat sommige zangers nooit hun band achter zich zullen laten.

Waylon zit het liefst thuis op de bank met zijn vriendin
Vrijdag begint het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. Wederom is Waylon n van de coaches. Naast The Voice is hij ook druk bezig met het Top1000 Allertijden Concert en is er een kleine op komst. Zijn de ruige jaren voor Waylon voorbij?

Waylon heeft eindelijk rust gevonden
"Eerst was het alleen voor mij, nu is het om te delen." Waylon kijkt uit naar zijn vaderschap. Het contrast met zijn wilde jaren kan niet groter. "Ik heb nu een beetje rust gevonden, een doel om voor te leven. Een klein kindje dat gehoord wil worden, dat is wat je drijft."

Moeder Natalee Holloway wil nog steeds graag dat Joran wordt uitgeleverd
Peter R. de Vries: "Als hij zijn straf in Peru heeft uitgezeten, dan zullen ze hem willen vervolgen in Alabama." Joran van der Sloot heeft toegegeven dat hij het lichaam heeft laten verdwijnen, maar het is nooit bewezen dat hij Natalee Holloway heeft vermoord, vertelt De Vries.

Joran van der Sloot verdacht van witwassen 350.000 euro
Joran van der Sloot wordt ervan verdacht dat hij vanuit de gevangenis 350.000 euro aan crimineel geld heeft witgewassen. Van der Sloot is al tot 28 jaar cel veroordeeld voor de moord op Stephany Flores, maar zijn criminele daden lijken nog niet te stoppen. Peter R. de Vries: "Ik zie hem er wel voor aan om dit te organiseren."

Kinderdagverblijven met handen in het haar door Stint-verbod
Als het aan de kinderopvangorganisaties en ouders ligt moet de Stint zo snel mogelijk weer de weg op. Vandaag debatteerde ook de Tweede Kamer over de Stint. Voorzitter van de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang Sharon Gesthuizen: "Ik kan mij best voorstellen dat er aanpassingen nodig zijn."

Klaas Dijkhoff overvallen door vraag asielkind: 'Ja, dus?'
Een opmerkelijk gesprek van VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhof gaat viraal. Nemr (9) dreigt uitgezet te worden naar Irak en hij gaat samen met programmamaker Tim Hofman naar de Tweede Kamer. Dijkhoff's reactie 'Ja, dus?' leidt tot verbazing aan de tafel. Sharon Gesthuizen: "Ga even door je knien als je met een kind praat."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Peter R. de Vries, Sharon Gesthuizen, Waylon, Remco Veldhuis en Tim Hofman te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 44 werd uitgezonden op donderdag 1 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie