Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 40

Aflevering 40

RTL Late Night

26-10-2018

| 644 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

RTL Late Night Met Twan Huys "Aflevering 40"
Met in deze uitzending: -Jeroen van der Boom brengt met zijn nieuwe single, 'Deze Is Voor Jou', een ode aan zijn vrienden. -Antje Monteiro over haar carrière en de huidige musical waarin ze schittert, 'Mamma Mia!'. -Lex Uiting stort zich op hertenbiefstukken en ander wild.

Jeroen van der Boom - Deze is voor jou
Jeroen van der Boom zingt zijn nieuwe single 'Deze is voor jou'. Het nummer is een ode aan zijn vrienden.

Antje Monteiro avond aan avond in vol theater
Antje Monteiro geniet tegenwoordig van een sterrenstatus en staat avond aan avond in een uitverkocht Beatrix theater in Utrecht. Maar dat ze zo'n mooie carrière zou hebben, had ze als klein meisje op het kamp, nooit durven dromen.

Hoe heeft Antje Monteiro de hoofdrol gekregen in Mamma Mia?
Hoe kreeg Antje Monteiro de rol van Donna in de musical Mamma Mia? "Ik ben op eigen initiatief naar Londen gevlogen, auditie gedaan. Het begint bij talent, verder is het leren, leren, leren. Kilometers maken."

Lex Uiting op wildjacht
Het is een controversieel onderwerp, de jacht op wild. Verslaggever Lex Uiting dook er in en kwam er snel achter dat jagers niet bepaald geliefd zijn in Nederland.

'Jagen is vooral observeren'
Lex meldt zich in de ochtend bij jager Bjorn om te gaan jagen. Lex en Bjorn schieten zelf niets, maar krijgen wel bericht dat er een hert geschoten is. Ze gaan op pad om het hert een 'laatste eer te bewijzen'.

Faillissement ziekenhuis komt als een schok
Tientallen patiënten moesten vandaag het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam verlaten. Dit nadat het ziekenhuis gisteren, net zoals de IJsselmeerziekenhuizen in Flevoland, failliet werd verklaard. Voor veel patiënten en medisch personeel komt het faillissement als een schok.

Burgemeester Halsema reageert op sluiten Slotervaartziekenhuis
Burgemeester Femke Halsema reageert op het sluiten van het Slotervaartziekenhuis: "Mensen zijn heel erg verdrietig, het is ook ontroerend." Wat moeten mensen doen die nu met vragen zitten? "Zoek contact met je huisarts", aldus de burgemeester.

Sluiten Slotervaartziekenhuis: 'Verdrietig, schandalig, schofterig'
"Het is binnen erg bedompt, verdrietig. Ik vind het schandalig. Ik word er niet goed van, het is gewoon schofterig", aldus de bezoekers die vandaag uit het Slotervaartziekenhuis komen. "Het zijn super lieve mensen, dit verdienen ze niet."

Fleur Agema (PVV): 'Sluiten ziekenhuis is groot dieptepunt'
"Dit heb ik in 12 jaar niet meegemaakt als woordvoerder", zegt Fleur Agema. "Ik hoor de minister vandaag zeggen dat een ziekenhuis een stapel stenen is. Dit is echt een groot dieptepunt."

Jeroen van der Boom: 'Ik wilde op bruiloften en partijen spelen'
Stiekem wilde Jeroen alleen maar op bruiloften en partijen spelen, niet in bijvoorbeeld de Arena: "Ik wilde mensen blij maken. Spelen op een orgel. Ik heb uiteindelijk op 1950 bruiloften gespeeld."

Jeroen van der Boom over vriendschap en zijn theatertour
Presenteren, zingen, pianospelen: Jeroen van der Boom is een ware duizendpoot. Hij staat in het theater en hij heeft een nieuwe single: Deze is voor jou.

Voor wie is 'Deze is voor jou' van Jeroen van der Boom?
Voor wie is het nieuwe nummer 'Deze is voor jou'? Jeroen van der Boom: "Deze is voor een aantal mannen die op de bühne staan, maar ook iemand waar ik mee werkte tijdens 'Jij bent zo'."

Verdachte post-explosieven kan 58 jaar de bak in gaan
Er is vandaag een verdachte aangehouden in verband met de explosieven die deze week werden bezorgd bij onder meer president Obama, de Clintons en CNN. Erik Mouthaan: "Hij woonde in een busje, we weten dat hij vervolgd gaat worden voor het besturen van bommen en het bedreigen van de president. Hij is gevonden door een vingerafdruk."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Antje Monteiro, Jeroen van der Boom, Erik Mouthaan en Femke Halsema te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 40 werd uitgezonden op vrijdag 26 oktober door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie