Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 47

Aflevering 47

RTL Late Night

6-11-2018

| 879 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Loes Luca en Huub van der Lubbe eren Annie M.G.
Loes Luca en Huub van der Lubbe maken een avondvullend programma en brengen een ode aan 's lands geliefde schrijfster Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. in Carré is een avond vol herkenning en verrassingen.

Loes Luca en Huub van der Lubbe - Aan De Trapeze
Loes Luca en Huub van der Lubbe (De Dijk) brengen een ode aan Annie M.G. Schmidt. Ze zingen het nummer 'Aan De Trapeze'.

Hebben politici in Den Haag hun kinderen gevaccineerd?
Verslaggever Marloes Lemsom peilde in politiek Den Haag de meningen over vaccinatie. Hebben de bestuurders van ons land hun kinderen gevaccineerd? Van Kees van der Staaij (SGP) ontving ze een blanco antwoord.

Wordt vaccineren in de toekomst verplicht?
Steeds minder kinderen in Nederland zijn ingeënt. Dat moet veranderen, vindt Staatssecretaris Paul Blokhuis. Kim Kötter kreeg bedreigingen van vacineergroepen toen ze een foto postte van haar zoontje dat ziek was. "Het is niet alleen dat je je eigen kind

Kim Kötter en Jamie Li over mommy shaming
Digitaal op je vingers getikt worden omdat je als bekende moeder veel op social media deelt en in de ogen van de 'moedermaffia' niks goed kunt doen. Presentatrice Kim Kötter en vlogster Jamie Li kunnen daar als geen ander over meepraten.

Huub van der Lubbe snapt delen van privéleven online niet
Huub van der Lubbe begrijpt niets van het delen van je privéleven op het internet: "Wat is die behoefte om alles zo in de wereld te gooien met het gevolg dat je alles weer terugkrijgt?" Jamie Li: "Ik vind het leuk om video's te maken en je bent een soort entertainer en inspireert mensen. Maar Huub, als je iets leuk vindt moet je het doen toch?"

Kim Kötter: 'Er is in Nederland een moedermaffia'
Volgens Kim Kötter is Instagram een platform waar je alles mag plaatsen, maar wel onder toeziend oog van een moedermaffia die overal iets van vindt. Of dat nou gaat over draagzakken, spenen of borstvoeding. Vlogster Jamie Li kreeg bijvoorbeeld commentaar toen ze op YouTube liet zien dat haar zoontje bij oma ging slapen zodat zij rustig taarten kon bakken voor zijn verjaardag.

Ruud Feltkamp: GTST-acteur wordt cryptohandelaar
Na ruim twaalf jaar stopt Ruud Feltkamp met zijn rol als Noud Alberts in Goede Tijden Slechte Tijden. Samen met zijn broer Pim gaat hij zich volledig storten op hun start-up Cryptohopper.

Ruud Feltkamp begon cryptobedrijf vanuit GTST-kleedkamer
Ruud Feltkamp is niet langer Noud uit GTST, maar nu een internationale cryptohandelaar. Samen met zijn broer stortte hij zich een jaar geleden in de cryptocurrencies.

Rode Kruis: Niet filmen maar helpen
Regelmatig verschijnen er berichten in het nieuws over omstanders die slachtoffers van een ongeluk filmen, of zelfs de hulpverlening belemmeren met filmgedrag. Volgens politieagent Gerwin Ouwehand is het aan de orde van de dag. Ook het Rode Kruis vindt het ernstig en start met een campagne waarin ze iedereen oproepen om bij een ongeluk in actie te komen door te helpen, en vooral niet te filmen.

Politieagent Gerwin Ouwehand: 'Mensen filmen steeds vaker een ongeluk'
Gerwin Ouwehand was eind oktober aanwezig bij een reanimatie in het centrum van Den Haag. Een medebezoeker probeerde op de grond van een restaurant het leven van een man te redden terwijl een grote groep mensen buiten stond te filmen met hun smartphone. "Stel je voor dat het jouw vader of moeder zou zijn, hoe zou jij reageren?"

In deze uitzending van RTL Late Night waren Huub van der Lubbe, Kim Kötter, Loes Luca, Ruud Feltkamp en Kees van der Staaij te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 47 werd uitgezonden op dinsdag 6 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie