Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 46

Aflevering 46

RTL Late Night

5-11-2018

| 1014 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

VOF De Kunst-hit Suzanne is de wereld rond gegaan
Suzanne van VOF De Kunst was niet alleen een mega hit in Nederland: wereldwijd zijn er versies uitgekomen van de klassieker. "Hij stond in zeven landen op nummer 1." Zelfs Ricky Martin heeft het nummer gecoverd.

VOF de Kunst - Suzanne
Nol Havens van VOF de Kunst zingt de 35-jaar oude klassieker Suzanne. De eerste rij zit vol Suzanne's!

VOF De Kunst zegt sorry voor Suzanne
Nol Havens van VOF de Kunst zegt na 35 jaar sorry tegen alle Suzannes, voor zijn gelijknamige hit. "Het is altijd wanneer je je voorstelt, dat ze beginnen te zingen."

Fernando Halman over het succes van muziekfilm Bohemian Rhapsody
Bohemian Rhapsody, de film over Queen en leadzanger Freddie Mercury heeft afgelopen weekend meer dan 150.000 bezoekers naar de bioscopen getrokken. Daarmee beleeft de film het beste openingsweekend ooit voor een muziekfilm in Nederland. FunX-dj Fernando Halman over het succes van films over bands als Queen en Coldplay.

Fernando Halman over documentaire Coldplay: 'Ze hadden een visie'
Binnenkort wordt ook de nieuwe documentaire A Head Full of Dreams over de band Coldplay in bioscopen gedraaid. Fernando Halman blikt vooruit: "Ze hadden een visie"

De muziek van Queen als inspiratiebron voor andere popsterren
FunX-dj Fernando Halman laat met voorbeelden de invloed van Queen op de hedendaagse popcultuur zien. Van Eminem tot Beyoncé. "Het is mooi om te zien hoe muziek wordt geïnterpreteerd."

Kinderen van topsporters: hebben Verstappen en Kluivert supergenen?
De pasgeboren dochter van Sven Kramer en Naomi van As wordt een grote toekomst als ijshockeyer toegedicht. Maar kunnen twee topsporters samen eigenlijk een baby met supergenen maken? Barbara Barend en geneticus Philip Jansen over supergenen.

Heeft Max Verstappen zijn racegenen vooral te danken aan zijn moeder?
Barbara Barend vertelt over supergenen in de sport. Is het toeval dat Max Verstappen zo goed kan racen? "We kennen allemaal Jos Verstappen, maar Sophie Kumpen - de moeder van Max Verstappen - was een van de beste karters van de wereld."

Buschauffeurs zijn klaar met 'veiligelanders'
Onze verslaggever Lex Uiting reed mee op de bus in Ter Apel, waar chauffeurs niet meer willen stoppen bij het asielzoekerscentrum. Een kleine groep asielzoekers zorgt al voor een langere tijd voor overlast bij de halte en in de bus. "Op sommige momenten voel ik mij niet veilig in de bus," zegt een chauffeur.

Drentenaren willen zelf graven naar verdwenen Willeke Dost
Opschudding in Drente waar Ab Bruintjes en Jan Huzen het heft in eigen hand dreigen te nemen in de verdwijningszaak van Willeke Dost. Als de politie voor vrijdag niet beslist om in het Drentse Koekange te gaan graven op de plek waar mogelijk het lichaam ligt van de vermiste tiener, doen ze het zelf. Misdaadjournalist Jolande van der Graaf volgde de zaak jarenlang op de voet.

Jolande van der Graaf: 'Er zijn aanwijzingen dat er in dat pleeggezin iets gebeurde'
Misdaadverslaggever Jolande van der Graaf vertelt dat Willeke Dost mogelijk seksueel werd misbruikt. "Op de dag dat Willeke verdween, wilde ze praten met een vriendin over een mogelijke zwangerschap. Daarna verdween ze spoorloos."

Erik Mouthaan: ''Ik ga niets meer voorspellen na de overwinning van Trump'
RTL Nieuws-verslaggever Erik Mouthaan spreekt live vanuit Washington met Twan aan de vooravond van de Amerikaanse Parlementsverkiezingen. Kunnen de Democraten een meerderheid in de Senaat behalen?

In deze uitzending van RTL Late Night waren Barbara Barend en Nol Havens te gast. Erik Mouthaan deed in deze uitzending verslag voor RTL Late Night. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 46 werd uitgezonden op maandag 5 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Late Night - RTL4 stopt met

  RTL4 stopt met

  3-3-2019

  RTL Late Night is een late night talkshow bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Twan Huys. Twan ontvangt gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die middenin het nieuws staan. Ze praten over hun…
  Lees verder
 • RTL Late Night - Vernieuwt met Twan Huys van start

  Vernieuwt met Twan Huys van start

  3-9-2018

  RTL Late Night is een late night talkshow bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Twan Huys. Twan ontvangt gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die middenin het nieuws staan. Ze praten over hun…
  Lees verder
 • RTL Late Night - O'G3NE in terugkijken

  O'G3NE in terugkijken

  4-3-2017

  RTL Late Night is een late night talkshow bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Twan Huys. Twan ontvangt gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die middenin het nieuws staan. Ze praten over hun…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten