Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 43

Aflevering 43

RTL Late Night

31-10-2018

| 2674 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Rowwen Hze - Auto, Vliegtuug
Dit weekend wordt het Limburgse America overspoeld door 23.000 uitzinnige Rowwen Hze-fans. In RTL Late Night spelen de mannen de hit Auto, Vliegtuug.

Duizenden Rowwen Hze-fans zetten America op zijn kop
Het Limburgse America, slechts 2000 inwoners groot, wordt dit weekend overspoeld door 23.000 uitzinnige Rowwen Hze-fans uit het hele land. Ze komen allemaal op het beroemde slotconcert af. In RTL Late Night treden de mannen op.

Rowwen Hze maakt nieuw album bij platenlabel Guus Meewis
De bandleden van Rowwen Hze zijn bezig met een nieuw album. Dit doen ze onder het platenlabel van Guus Meeuwis. "We schrijven samen nieuwe nummer. We hebben een sms-relatie met Guus."

Rowwen Heze over groot slotconcert: 'Het blijft spannend'
Het is al 23 jaar een begrip. Het slotconcert van Rowwen Hze. "De jeugd is al wekenlang zenuwachtig, ze gaan naar het grote feest." Lex Uiting is er al tien keer geweest en krijgt kippenvel van de drummer.

Psycholoog Jordan Peterson doet stof opwaaien in Amsterdam
Hij wordt de popster genoemd van nieuw-rechts en is de inspiratie voor miljoenen (voornamelijk) jonge witte mannen: de Canadese psycholoog Jordan Peterson. Van zijn boek '12 regels voor het leven, een remedie tegen chaos' zijn wereldwijd al twee miljoen exemplaren verkocht.

Jordan Peterson: 'Gebruik je ziekte nooit als excuus'
Jordan Peterson vertelt over zijn succesvolle boek. '12 regels voor het leven'. "Mijn boek gaat erover wat je moet doen wanneer je niet gelukkig bent." Peterson vertelt over een moeilijke periode: "Mijn dochter was jarenlang ziek." Hij vertelde zijn dochter: "Gebruik je ziekte nooit als excuus."

Martijn zegt Sorry: Kerstmarkten, Halloween en Bed & Breakfast
Liggen onze feestdagen onder vuur? Waarom heet een kerstmarkt ineens een wintermarkt? En wat was dat met die Bed & Breakfast van Maarten en Sandra? "Dat is geen B&B, maar een onderduikadres!"

Lex Uiting in de wereld van Halloween
Verslaggever Lex Uiting duikt voor RTL Late Night met Twan Huys op geheel eigen wijze in het nieuws. Vandaag is een groot deel van Nederland met maar een ding bezig: Halloween! Lex ging langs bij pompoenkweker Niels en kostuumverhuurder Myriam Pol.

Lex Uiting onderzoekt Halloween-kostuums
Verslaggever Lex Uiting ging speciaal voor Halloween langs bij kostuumverhuurder Myriam Pol. "Dit is een echt doodshoofd."

Nicolette van Dam let op de kleintjes
Nicolette van Dam is naast presentatrice en actrice, ook ambassadeur van Unicef. De komende tijd let ze wat meer op de kleintjes met de actie Minderen voor Kinderen. Hiervoor wordt een speciale app gebruikt. "We willen er een meerjarig project van maken, wij geloven er erg in."

Voedingscentrum: 'Pas op met Pioppi-dieet'
Het Voedingscentrum heeft zich negatief uitgelaten over het zeer populaire Pioppi-dieet. Antoinette Hertsenberg vertelde in Late Night heel enthousiast over het dieet. Voedingsdeskundige Astrid Postma-Smeets van het Voedingscentrum: "Wij willen reageren op dit dieet omdat het heel veel aandacht krijgt. Het dieet beveelt aan om kokosolie of roomboter te gebruiken. Je kunt beter olijfolie gebruiken."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jack Poels, Nicolette van Dam, Tren van Enckevort, Antoinette Hertsenberg, Dan Peterson en Guus Meeuwis te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 43 werd uitgezonden op woensdag 31 oktober door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie