Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 48

Aflevering 48

RTL Late Night

7-11-2018

| 852 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Trijntje Oosterhuis - Laat Ze Blijven
Trijntje Oosterhuis zingt het actuele lied Laat Ze Blijven. Het nummer is geschreven door haar vader Huub Oosterhuis.

Laura Brouwers Instagram-ster door haar tekeningen
Laura Brouwers is onder haar artiestennaam Cyarin wereldberoemd op Instagram. De 23-jarige is ontzettend populair vanwege de prachtige tekeningen die ze maakt

Cyarin (Laura Brouwers) geeft een demonstratie aan Twan
Laura Brouwers (Cyarin) heeft speciaal voor Twan een tekening van hem gemaakt. "Ik heb ook een versie in mijn eigen stijl."

Cyarin (Laura Brouwers) over haar autisme
Laura Brouwers (Cyarin) is vanwege haar prachtige tekeningen wereldwijd populair. De 23-jarige heeft autisme. Als tiener is ze uit huis geplaatst. "Ik kon mij niet uiten op een normale manier."

Lex Uiting op zoek naar een AED
De campagne van de Hartstichting om Nederlanders te motiveren om een AED te crowdfunden met de buurt is succesvol. Verslaggever Lex Uiting gaat op zoek naar een AED bij hem in de buurt. "Ze hangen op veel te weinig plekken in Nederland."

Martijn zegt Sorry: Emile Ratelband, Geldautomaten en Maarten van der Weijden
Emile Ratelband wil zijn geboortedatum veranderen, omdat hij zich 20 jaar jonger voelt. Waarom heet een geldautomaat ineens geldmaat? En wat was er met die huldiging van Maarten van der Weijden?

Trijntje brengt ode aan vader Huub Oosterhuis
Trijntje Oosterhuis brengt in een uitverkocht Carré een ode aan haar jarige vader Huub Oosterhuis. Ze zingt voor het eerst door hem geschreven liedjes. "Deze liedjes worden meestal door grote menigten of koren gezongen. Dat ze zingt vind ik heel bijzonder."

Trijntje en Huub Oosterhuis steken kerkmuziek in een nieuw jasje
'Die Mij Droeg' is een nummer dat in talloze kerken wordt gezongen. Trijntje Oosterhuis maakte een geheel eigen versie van dit nummer, geschreven door haar vader.

Sanne Hans: 'Ik ga naar scholen toe en met leraren praten'
Sanne Hans zet zich in voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland. Door deze stichting kan Mitchell iedere zaterdag meedoen met musicals in Den Bosch. Sanne Hans: "Ik ga volgend jaar naar scholen toe en met iedereen praten."

Sanne Hans motiveert jongeren muziek te maken
Een op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Hoe kan dit in één van de van de rijkste landen ter wereld? Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, gaat zich als ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland inzetten voor deze kinderen.

Stroopwafels voor 2400 voor mariniers door Twittergrapje
Een ondernemer uit Enschede heeft stroopwafels beloofd aan 2400 mariniers, en moet nu flink aan de bak. Kapitein der Mariniers Mark Brouwer verstuurde de ludieke tweet die van het grapje werkelijkheid heeft gemaakt.

In deze uitzending van RTL Late Night was Trijntje Oosterhuis te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 48 werd uitgezonden op woensdag 7 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie