Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 38

Aflevering 38

RTL Late Night

24-10-2018

| 780 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Tommie Christiaan houdt de muziek van Robert Long springlevend
Afgelopen maandag zou grootheid Robert Long 75 jaar zijn geworden. Dat lieten jonge en oude muziekcollega's niet aan zich voorbij gaan. Tommie Christiaan wordt door de tijdloze liedjes van Long geÔnspireerd.

Tommie Christiaan - Flink Zijn (Live)
Tommie Christiaan zingt de Robert Long-klassieker 'Flink Zijn'.

Marlijn Weerdenburg duikt in de wereld van eetstoornissen
Marlijn Weerdenburg volgt in haar nieuwe programma Het Voedselgevecht zes jongeren die vechten tegen een eetstoornis. Marlijn wil vooral de kracht van deze jongeren laten zien en hun wil om te genezen.

Marlijn Weerdenburg over nieuwe tv-programma: 'Het raakt mij nu weer'
Marlijn over haar nieuwe programma 'Het Voedselgevecht': "Het is zo ingewikkeld hoe je ermee om moet gaan. Sanne was nog maar 26 kilo, er kwam een soort 'evil twin' in haar naar boven. Ik heb zoveel respect voor de ouders om ervoor te zorgen dat het beter gaat. Het raakt mij nu weer."

Martijn zegt Sorry: Zomer-/wintertijd, Soldaat van Oranje, Boer Zoekt Vrouw
Moeten we voor zomer- of wintertijd gaan en moet de EU zich hier wel mee bemoeien? We komen maar niet van Soldaat van Oranje af en dat geldt ook voor de ondertiteling van Boer Zoekt Vrouw.

Lex Uiting over feelgood muziek in restaurants
Restaurants die opbeurende muziek van bijvoorbeeld ABBA of Queen draaien ontvangen meer fooi van klanten. Lex Uiting is langs geweest bij Willem Reimers, hotelier en 'gastheer' bij Herrie in het Hotel en chef-kok Jamie van Heije.

Lex op bezoek bij Willem Reimers: 'Absolute nonsens'
Kan muziek ervoor zorgen dat mensen meer fooi geven? "Absolute nonsens. Ik denk dat muziek ondersteunend kan werken, maar het hangt van de tijd en plaats af."

Hoornse basisschool zet ouders voor de klas
Het lerarentekort wordt in bepaalde gebieden in Nederland steeds meer zichtbaar en zorgt ervoor dat scholen genoodzaakt zijn om maatregelen te nemen. Schooldirecteur Jaap Muurling van de Hoornse basisschool Het Kompas gaat ouders inzetten om het lerarentekort op te vullen.

Schooldirecteur: 'Ik heb al twee keer een klas naar huis moeten sturen'
"Het probleem wordt steeds groter, ik heb al twee keer een klas naar huis moeten sturen," zegt schooldirecteur Jaap Muurling. "We moeten uit het klagen vandaan komen en laten horen wat we nodig hebben."

Explosieven ontdekt gericht aan Obama, de Clintons en CNN
In Amerika zijn meerdere explosieven ontdekt in de post van onder andere Barack Obama, Bill en Hillary Clinton en CNN. RTL Nieuws-verslaggever Erik Mouthaan en Amerika-deskundige Willem Post geven duiding.

Erik Mouthaan over de explosieve pakketjes in Amerika
"De pakketjes hadden af kunnen gaan. Het waren geen nepbommen. We horen dat pakketjes persoonlijk bezorgd zijn," aldus Erik Mouthaan vanuit New York. Mouthaan staat in het hart van New York: "De straten om ons heen waren allemaal afgezet." Zijn deze dreigingen opgeŽist? "Nee, nog niet."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Marlijn Weerdenburg en Tommie Christiaan te gast. Erik Mouthaan deed in deze uitzending verslag voor RTL Late Night. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 38 werd uitgezonden op woensdag 24 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee