Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 6

Aflevering 6

RTL Late Night

16-1-2017

| 1044 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Johnny de Mol zet zich in voor de vluchtelingen op Lesbos, waar de situatie schrijnend is. Hij vertelt voor het eerst over zijn ervaring in Griekenland. -Het is vandaag Blue Monday en daarom geeft Guido Weijers een masterclass geluk! -Sylvana Simons maakt de kieslijst van haar politieke partij Artikel 1 bekend. -De succesvolle Nederlandse Hollywood-acteur Yorick van Wageningen licht toe waarom hij stopt met acteren.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Guido Weijers: "Jij ziet hem en spuugt je koffie uit."
Partijleidster Sylvana Simons stoomt haar politieke partij "Artikel 1" klaar voor de verkiezingen. Guido Weijers is van mening dat ze met een kleine wisseling van toon een grotere groep zal aanspreken.

De Úchte reden dat Sylvana Simons vertrok bij DENK
Partijleidster Sylvana Simons is hard aan het werk om haar politieke partij 'Artikel 1' klaar te stomen voor de verkiezingen. Maar wat is de echte reden dat Sylvana Simons is vertrokken bij DENK?

"Je mening komt irritant over!"
Over twee maanden gaat Nederland naar de stembus. EÚn van de jongste politieke partijen van Nederland - Artikel 1 - is pas een maand oud, maar partijleidster Sylvana Simons is hard aan het werk om haar partij klaar te stomen voor de verkiezingen. Ze vertelt waar volgens haar de negatieve reacties vandaan komen.

Blue Monday: Guido Weijers onthult geluksgeheimen
Vandaag schieten we massaal in de winterdip: het is Blue Monday. Gelukkig verblijdt Guido Weijers ons met zijn masterclass geluk waarmee hij ook de theaters ingaat. En dat is niet zomaar een 'cabaretshowtje'!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Guido Weijers, Johnny de Mol en Yorick van Wageningen te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op maandag 16 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie