Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 8

Aflevering 8

RTL Late Night

18-1-2017

| 894 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Barry Atsma en Jacob Derwig spelen in de nieuwe serie 'KLEM'. Ze vertellen welke parallellen deze serie heeft met hun eigen leven. -Marc de Hond verdiepte zich in de angsten die onder de Nederlanders leven en legt uit hoe het hem lukte om zijn angsten te overwinnen. -Gedragsbioloog Jan van Hooff vertelt ons over de creatieve wereld van de dieren.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Opmerkelijke uitspraak die Trump vandaag deed
Trump staat bekend om zijn optreden in de media. En daarover deed hij vandaag een ietwat opmerkelijke uitspraak...

Schilderende dieren: "Dit heeft niks met kunst te maken!"
In Finland is momenteel een wel heel bijzondere kunstexpositie te bewonderen, namelijk die van een bruine beer. Volgens gedragsbioloog Jan van Hooff is er geen sprake van kunst, maar een kunstje.

Misbruikt de politiek onze angsten?
We laten ons leiden door angst, zo blijkt uit het onderzoek dat Marc de Hond met zijn vader deed. Volgens hem spelen politici slim daarop in door te roepen hoe gevaarlijk alles is. Dat zorgt ervoor dat niet het belangrijkste hoog in de agenda staat, maar datgene waar wij het bangste voor zijn.

Dít is de grootste angst onder Nederlanders
We laten ons in de huidige maatschappij maar al te graag leiden door angst, zo blijkt uit het onderzoek dat Marc de Hond samen met zijn vader Maurice deed. Marc dook een jaar lang in de wondere wereld van angsten die leven onder de Nederlandse bevolking.

Ex-verkeersofficier verontwaardigd: "Moeten we daar een jaar over doen?!"
Afsnijden, door rood rijden, bumperkleven, rechts inhalen: asociaal gedrag op de weg neemt toe. Koos Spee krijgt de ene na de andere 'wegmisbruiker' voor zijn camera en vindt dat het resultaat van het falende politieke beleid.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Barry Atsma, Jacob Derwig, Jan van Hooff, Marc de Hond en Koos Spee te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 8 werd uitgezonden op woensdag 18 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie