Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 9

Aflevering 9

RTL Late Night

19-1-2017

| 1305 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Michiel Vos en Leon Verdonschot blikken vooruit op de officiŽle inauguratie van Donald Trump als president van de VS. -Tim en Steffen Haars, bekend van de New Kids-films, vertellen hoe ver ze zijn gegaan voor hun nieuwe film 'Ron Goossenss, Low-Budget Stuntman'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Tim Haars kwam 15 kilo aan voor rol in nieuwe film
Acteur Tim Haars speelt de hoofdrol in Ron Goossens, Low-Budget Stuntman, de nieuwe film van de vaste New Kids-club. Maar voor deze rol moest hij wel iets over hebben...

Gaat het AMC moorden oplossen met ontbindende lichamen?
Kun je met ontbindende lichamen moorden oplossen? Antropoloog Tristan Krap en archeologe Hayley Mickleburgh vertellen over de nieuwe aanpak van het AMC.

Wat kunnen we verwachten van Trumps inauguratie?
Morgen vindt de inauguratie van Trump plaats en wordt hij de nieuwe president van de Verenigde Staten. Wat kunnen we verwachten van zijn speech en van het feest? Leon Verdonschot en Michiel Vos praten ons bij.

Michiel Vos over de verhuizing van de Obama's
Hoe gaat het er aan toe tijdens de verhuizing van de Obama's uit Het Witte Huis en de intrede van de nieuwe president Donald Trump? Michiel Vos was er bij en vertelt ons alle ins en outs!

Marieke Elsinga backstage bij de Vrienden van Amstel Live!
De concerten van de Vrienden van Amstel Live! zijn vandaag begonnen! Marieke Elsinga vraagt aan Marco Borsato en de mannen van Rowwen HŤze hoe het er tijdens het concert aan toeging.

Peter R. de Vries: "Ik vind dit zo overdreven!"
De 25-jarige Timothy werd vanmiddag door dertien agenten gearresteerd toen hij een broodje at in de bus. Peter R. de Vries is geschrokken van deze actie van de politie.

Timothy vertelt over bizarre arrestatie door eten van broodje
Op social media ontstaat vandaag veel ophef over een filmpje waarin de 25-jarige Timothy door 13 politieagenten uit een bus gesleurd wordt omdat hij een broodje at in de bus. Aan tafel vertelt Timothy wat er precies gebeurt is.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Leon Verdonschot, Michiel Vos, Steffen Haars, Marco Borsato, Peter R. de Vries, Tim Haar en Tim Haars te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 9 werd uitgezonden op donderdag 19 januari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie