Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 32

Aflevering 32

RTL Late Night

8-10-2013

| 3049 x bekeken | 0 reacties
6
Maxim Hartman: de Publieke Omroep is ziek
Als het aan Maxim Hartman ligt, gaat de Publieke Omroep helemaal op de schop. Hij noemt het systeem zelfs ziek. Bij Humberto was er een flinke discussie aan tafel over de 100 miljoen euro extra bezuinigingen bij de NPO. Ook programmamakers Peter R. de Vries, Ruud Hendriks en NOS-directeur Jan de Jong schoven aan.

Correspondent Sander van Hoorn zorgt altijd voor zijn veiligheid
Correspondent Sander van Hoorn doet voor de NOS verslag vanuit de Arabische wereld. Aan Humberto vertelde hij aan tafel hoe het is om aan het werk te zijn in de brandhaarden van de wereld. Dat valt niet altijd mee. Zijn kinderen vragen zich wel eens af of hun vader wel veilig is. "Als er geschoten wordt, schieten ze dan niet op jou?"

Jim Bakkum stapt uit comfortzone met Flashdance
Hij kan zingen, acteren, presenteren… Is er eigenlijk iets wat Jim Bakkum niet kan? Tegenwoordig schittert Jim vooral in musicals, denk bijvoorbeeld aan Flashdance. Voor deze musical stapt Jim uit zijn comfortzone. Hij nam zelfs extra zanglessen om beter te kunnen presteren.

Henkjan Smits noemt behandelperiode een lange vakantie
Afgelopen juli werd bekend dat Henkjan Smits prostaatkanker had. Gelukkig is er ook goed nieuws. Henkjan is succesvol geopereerd en hij is helemaal kankervrij verklaard. In RTL Late Night omschreef hij de periode dat hij behandeld werd als een lange vakantie.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Henkjan Smits, Jan de Jong, Jim Bakkum, Maxim Hartman, Peter R. de Vries, Ruud Hendriks en Sander van Hoorn te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 32 werd uitgezonden op dinsdag 8 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie