Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 28

Aflevering 28

RTL Late Night

2-10-2013

| 1873 x bekeken | 0 reacties
5
Wime: dit was de meest verschrikkelijke tijd van mijn leven
De 22-jarige Angolees Wime uit Limburg mag voorlopig in Nederland blijven. Dat heeft staatssecretaris Fred Teeven van Justitie besloten. Aan Humberto vertelde Wime dat hij in het detentiecemtrum in Rotterdam de meest verschrikkelijke tijd van zijn leven had.

Beertje van Beers viert vrouwelijkheid met shoot in Playboy
Het was voor haar moeder wel even wennen, maar Beertje van Beers prijkt morgen echt op de cover van de Playboy. Het blootblad bestaat morgen dertig jaar. Beertje deed de shoot niet voor het geld of voor alle glitter en glamour. Nee, Beertje viert haar vrouwelijkheid!

Peter R. de Vries vindt proefverlof Volkert van der G. geen discussie waard
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries nam vanavond geen blad voor de mond. Volkert van der G., de moordenaar van politicus Pim Fortuyn zou binnenkort op proefverlof mogen. De nabestaanden en de politiek staan op hun achterste benen, maar Peter vindt dat hypocriet. Hij vindt het zelfs geen discussie waard.

Peter Geubels maakt Carré onveilig
De Vlaamse komiek Philippe Geubels kennen we van zijn gortdroge humor in De Slimste Mens en we zijn in Nederland nog lang niet van hem af. De grappenmaker maakte bij Humberto bekend dat hij zijn tour afsluit in Koninklijk Theater Carré.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Beertje van Beers en Peter R. de Vries te gast. Volkert van der G. deed in deze uitzending verslag voor RTL Late Night. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 28 werd uitgezonden op woensdag 2 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie