Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 27

Aflevering 27

RTL Late Night

1-10-2013

| 2187 x bekeken | 0 reacties
5
Peter Römer ontroerd door applaus voor vader
Acteur Peter Römer vertolkt in de theatervoorstelling Baantjer de rol van hoofdcommissaris Buitendam. Vanavond vertelde hij bij Humberto aan tafel dat hij vandaag tijdens de try-outs ontroerd werd. “Als ik dan het applaus bij opkomst hoor dan weet ik dat het applaus voor mijn vader is.” Acteur Piet Römer, zijn vader, speelde vroeger rechercheur De Cock in de tv-serie Baantjer. Piet overleed vorig jaar.

Simeon Tienpont zegt niet meteen 'ja' tegen Volvo's Ocean Race
De Nederlandse zeiler Simeon Tienpont heeft met het Amerikaanse zeilteam de America’s Cup in de wacht gesleept. Humberto wist de zeiler te vertellen dat er een Nederlands team wordt samengesteld voor de Volvo’s Ocean Race. Een wedstrijd die nóg groter is. Simeon zegt niet meteen ‘ja’. Hij draait eigenlijk om de hete brij heen en dan kan Humberto maar één conclusie trekken.

Olcay Gulsen gevraagd om ambassadrice te zijn
Onderneemster Josette Dijkhuizen heeft SuperTrash-eigenaar Olcay Gulsen gevraagd om ambassadrice te worden van Krachtbedrijf. Dit betekent dat Olcay een rolmodel is voor vrouwen die bijvoorbeeld slachtoffer zijn van huiselijk geweld. Die vrouwen wil Josette helpen om een onderneming op te zetten.

Bert van der Veer gluurt naar Olcay's billen
Olcay Gulsen wordt in ons kikkerlandje gezien als een succesvolle onderneemster. Josette Dijkhuizen zei dit nog maar eens een keer in onze uitzending. De eigenaresse van SuperTrash grinnikte wat in zichzelf, want volgens haar kijken mannen zoals televisiecriticus Bert van der Veer niet naar haar als onderneemster, maar gluurt 'ie wel naar haar kont.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Bert van der Veer en Peter Römer te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 27 werd uitgezonden op dinsdag 1 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie