Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 33

Aflevering 33

RTL Late Night

9-10-2013

| 4514 x bekeken | 0 reacties
4
Johnny de Mol over 'de grotemensenwereld'
Na ‘Down met Johnny’ en ‘Down met Johnny Rocks!’ maakt Johnny De Mol ‘SynDROOM’. In dit programma laat hij dromen uitkomen van mensen met een verstandelijke beperking. Wat drijft hem om programma’s te maken met deze mensen? Vanavond vertelt hij ons alles over dit inspirerende project!

Dit is hoe clusterhoofdpijn eruit ziet
Andrea Trichopoulos leed aan helse clusterhoofdpijn, maar de operatie die zij hiervoor wilde ondergaan werd niet vergoed. Toen een actie om geld in te zamelen werd opgepikt door de media ging de verzekeraar overstag. Vanavond vertelt ze hoe het met haar gaat. Heeft de operatie geholpen? En is er hoop voor lotgenote Rebekka van As, die nog altijd rondloopt met deze vreselijke aandoening?

'De politie heeft het te druk'
Vandaag werd bekend gemaakt dat een man in Cuijk bijna 300 minderjarige meisjes heeft verleid tot het verrichten van seksuele handelingen. We praten hierover met Alberto Stegeman, die zondag terug is met een nieuw seizoen Undercover in Nederland. In de eerste aflevering komt een soortgelijke zaak aan bod. Kan dit soort mensen ooit een halt toegeroepen worden?

In deze uitzending van RTL Late Night waren Alberto Stegeman en Johnny de Mol te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 33 werd uitgezonden op woensdag 9 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie