Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 30

Aflevering 30

RTL Late Night

4-10-2013

| 5371 x bekeken | 0 reacties
5
Nieuwe datingshow Reinout Oerlemans: singles ontmoeten elkaar naakt
RTL 5 komt in 2014 met de nieuwe datingshow ADAM zkt. EVA, waarin singles elkaar naakt op een onbewoond eiland ontmoeten. De show wordt geproduceerd door televisieproducent Eyeworks. Dat maakte Reinout Oerlemans, de algemeen directeur van Eyeworks in RTL Late Night bekend. "Niet ranzig, maar wel boeiend. Het gaat er niet om dat je de hele tijd naar een piemel zit te kijken. Het gaat meer om de reactie op elkaar van twee naakte mensen die zich nergens achter kunnen verschuilen. Dat kan gewoon goede, spannende televisie opleveren."

Regilio Tuur begreep zichzelf niet
Er wordt een film gemaakt over oud-bokser Regilio Tuur. Hierin blijft niets onbesproken. Zijn bokscarrière, de vrouwen in zijn leven en ook zijn losse handjes buiten de ring komen in de film voor. Vanavond zei hij over dat laatste dat hij zichzelf een tijd niet had begrepen.

Jeroen en Dennis verkopen dvd via Facebook
Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven hebben hun nieuwe theatershow Glitterjurk op dvd uitgebracht. Dat de verkoop van cd's en dvd's bijna geen cent meer oplevert, weten de twee maar al te goed. Daarom heeft het duo de dvd digitaal uitgebracht. Hoe dat precies werkt, leggen ze aan Humberto uit.

Edwin Evers te druk voor band
De Edwin Evers Band begeleidt vanaf het allereerste begin de kandidaten van The Voice of Holland. Maar door zijn drukke werkzaamheden moeten de twaalf muzikanten het dit seizoen zonder Edwin stellen. "Het kwam wel eens voor dat ik om 02:30 uur klaar was met oefenen en dat ik om 06:00 uur weer in de studio van 538 zat."

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 30 werd uitgezonden op vrijdag 4 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie