Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 31

Aflevering 31

RTL Late Night

7-10-2013

| 2309 x bekeken | 0 reacties
4
John van den Heuvel: er is geen sprake van ontvoering
Een Nederlandse vader heeft zijn 7-jarige zoon ontvoerd in Suriname. Hij kreeg hulp van programmamaker John van den Heuvel toen hij zijn zoon uit school ophaalde, melden Surinaamse media. In zijn programma Ontvoerd herenigt John ouders met hun kinderen. De advocaat van de schoonouders, waar de jongen verbleef, stelt tegenover Starnieuws dat door de ontvoering de soevereiniteit van Suriname is geschonden. In RTL Late Night vertelt John zijn kant van het verhaal.

Hadewych Minis zingt Vluchten Kan Niet Meer
Hadewych Minis is niet alleen de beste actrice van Nederland, ze kan ook prachtig zingen. Aanstaande woensdag treedt ze op en vanavond gaf ze in RTL Late Night een voorproefje.

Advocaten Korver en Kuijpers in discussie over adviesrecht
Slachtoffers mogen bij een rechtszaak voortaan uitgebreid hun mening geven over wat voor straf een verdachte zou moeten krijgen. Dat staat in een wetsvoorstel van staatssecretaris Fred Teeven van Justitie. Advocaat Richard Korver is het helemaal met de staatssecretaris eens. Advocaat Jan-Hein Kuijpers staat lijnrecht tegenover hem. Hij ziet niets in het plan.

Rick Niemand kan zich geen leukere baan wensen
Rick Nieman is door televisiekijkers gekozen tot favoriete nieuwslezer. Dat is maar goed ook, want Rick kan zich geen leukere baan wensen.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 31 werd uitgezonden op maandag 7 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie