Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 29

Aflevering 29

RTL Late Night

3-10-2013

| 1914 x bekeken | 0 reacties
3
Buma gooit deur niet helemaal dicht
Ferme taal aan tafel bij RTL Late Night van CDA-fractievoorzitter Sybrand van Haersma Buma over waarom zijn partij vanavond niet aan tafel zit met de regeringspartijen over het begrotingsoverleg. Hij heeft geen zin in 'pappen en nahouden', maar helemaal potdicht zit de deur naar het Kabinet nu ook weer niet.

Trijntje Oosterhuis wint Soul & Jazz Award
Volgens de luisteraars van jazz- en soulzender Radio 6 mag Trijntje Oosterhuis zich de beste Nederlandse soul- en jazz-artiest van dit jaar noemen. De zangeres kreeg de award vanavond uitgereikt in de Westerunie in Amsterdam en ze is er blij mee!

Ouders Ximena nog altijd vol ongeloof
Nederland 1 zendt vrijdag De Moord op Ximena Pieterse uit, een documentaire over de moord op het 15-jarige meisje door Stanley A. Voor zijn daad had Stanley A. per brief hulp gezocht omdat hij voelde dat hij 'in de problemen zou komen'. Maar zijn noodkreet deed destijds geen alarmbellen rinkelen bij de betrokken instanties. Daar kan moeder Manuela Pieterse nog steeds niet over uit.

Sanne Vogel kwam tot rust bij Expeditie Robinson
Het is altijd druk in het hoofd van Sanne Vogel. De duizendpoot acteert en schrijft er lustig op los en op dit moment zit ze middenin haar regiedebuut. Dat het ook lekker is om even helemaal niets te kunnen bedenken creŽren, besefte ze pas toen ze eenmaal op een onbewoond eiland zat tijdens haar survivalavontuur bij Expeditie Robinson.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 29 werd uitgezonden op donderdag 3 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie