Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 26

Aflevering 26

RTL Late Night

30-9-2013

| 3034 x bekeken | 0 reacties
6
Wime zorgt ook voor beroering bij BN'ers
De Angolese Wime Dumingos staat op het punt om ons land uitgezet te worden. Wime kwam op zijn tiende naar Nederland en is na twaalf jaar volledig ingeburgerd. Humberto sprak Wime aan de telefoon die nu in een detentiecentrum zit. De BN'ers die vanavond bij Humerto aan tafel zaten, vinden het belachelijk dat Wime wordt uitgezet.

Art Rooijakkers: stem op ons dan ben je van ons af
Voor de zevende keer en de vijfde keer op rij is het programma Wie is de Mol? genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Presentator Art Rooijakkers doet wel een heel bijzondere oproep om stemmen te winnen.

Isa Hoes ging opnieuw door periode van rouw
Isa Hoes verloor bijna drie jaar geleden haar man Antonie Kamerling. Ze ging opnieuw door een enorme periode van rouw, want Isa heeft haar hele verhaal op papier gezet. Haar boek over Antonie is bijna af. Bij Humberto vertelde ze vanavond haar openhartige verhaal.

Isa Hoes had langer op Gay Pride willen staan
Voor de opnames van de film Chez Nous is ook op de Gay Pride gefilmd. Isa speelt de vrouw van acteur Thomas Acda. Ze denkt dat hij homo is en wat blijkt... Hij staat in zijn blote kont op een boot tijdens de Canal Pride. "Ik had daar best wel wat langer willen filmen", verklapt Isa.

Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 26 is uitgezonden op maandag 30 september door RTL4. De presentatie was in handen van Humberto Tan.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie