Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 24

Aflevering 24

RTL Late Night

14-2-2019

| 582 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Maan, Tabitha en Kris Kross Amsterdam met stip op één
Maan, Tabitha en Kris Kross Amsterdam scoren in Nederland met de hit 'Hij is van mij' Sinds afgelopen vrijdag staan ze op nummer één in vrijwel alle Nederlandse hitlijsten.

Maan & Tabitha - Hij Is Van Mij
Het nummer Hij Is Van Mij van Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha ft. Bizzey is inmiddels 25 miljoen keer gestreamd. Maan en Tabitha zingen het nummer samen in RTL Late Night.

Kris Kross Amsterdam heeft één miljard streams
Een hele bijzondere mijlpaal voor Kris Kross Amsterdam: hun muziek is in totaal één miljard keer gestreamd. Ze hebben ook nog een artiest met wie ze heel graag samen willen werken: Marco Borsato.

Valentijnsdag: romantiek of commerciële poppenkast?
14 februari is de dag van de liefde. Heerlijk voor de romantici, de ander vindt het een grote commerciële poppenkast. Lex Uiting duikt in de gekkigheid rondom Valentijnsdag. Zo is er een extreem buitengewoon ambtenaar bij wie je kan trouwen met wie je maar wil voor één dag.

Maan krijgt Valentijnstaart van aanbidder
Maan kreeg een bijzonder berichtje van Daan die een taartje voor haar had gemaakt. Ze ging vandaag bij Daan langs in de bakkerij. "Hij snapte het eerst niet helemaal."

Step Vaessen stopt als Azië-correspondent
Na 22 jaar stopt Step Vaessen als Azië-correspondent. In die periode werd ze moeder in Jakarta en inmiddels is ze een echte Indonesiër geworden. En toch gaat het roer om! Haar zoon is duidelijk over Rusland: "Je gaat het hier heel saai vinden."

Step Vaessen deed verslag na tsunami: 'Ik leefde op adrenaline'
Correspondent Step Vaessen deed verslag van de verwoestende tsunami in Zuid-Oost-Azië. Een dag na de tsunami liep ze door het rampgebied. "Ik leefde op adrenaline", zo beschrijft ze de maanden na de ramp.

Week van Fernando: Aerosmith, Grammy's en Edisons
Fernando Halman gidst ons door het woud aan singles, albums en muziektrends in de Week van Fernando. Met deze week: de uitreiking van de Grammy's en de Edisons, Aerosmith op Hollywood Walk of Fame en een nieuwe tip voor Twan: Khalid met Talk.

Tip voor Twan: Khalid - Talk
Elke week neemt Fernando Halman een muzikale tip voor Twan mee. Deze week de nieuwe track van Khalid. De track Talk is binnen vier dagen al twee miljoen keer bekeken op YouTube.

Na vijftien jaar einde aan Marsverkenner Opportunity
Hij zou maar negentig dagen meegaan op planeet Mars, maar hield het vijftien jaar vol. Toch is het avontuur voorbij voor Marsverkenner Opportunity. Nadat het 'wezentje' niet meer reageerde, trok NASA gisteren definitief de stekker uit het project. Wetenschapsjournalist Govert Schilling vertelt ons over de belangrijke ontdekkingen en bijzondere levensloop van Opportunity.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Govert Schilling, Step Vaessen en Marco Borsato te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 24 werd uitgezonden op donderdag 14 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie