Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 14

Aflevering 14

RTL Late Night

26-1-2017

| 1126 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Aandacht voor de tentoonstelling over kunstenaar en uitvinder Leonardo da Vinci in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Da Vinci-specialist professor Michael Kwakkelstein komt vertellen over de grote meester. Ook neemt hij een aantal modellen van de fantasiemachines van Da Vinci mee.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Dit is dé manier om een album te lanceren...
Ed Sheeran heeft onlangs plotseling twee singles en een wereldtour gelanceerd. De afgelopen jaren volgden artiesten Beyoncé en Rihanna ongeveer dezelfde tactiek. Radio-dj Gerard Ekdom legt uit over deze manier van millenial marketing.

Prof. Kwakkelstein laat ontwerpen Da Vinci zien
Vanaf morgen is in de Beurs van Berlage een expositie te zien over het genie Leonardo da Vinci. Aan tafel laat professor Kwakkelstein enkele van zijn ontwerpen zien die hem zo legendarisch hebben gemaakt.

De virals van donderdag 26 januari 2017
Marieke Elsinga laat de grappigste filmpjes van de dag zien. Met onder andere een érg valse kat...

Sanne en Lieke Wevers delen hun mooiste sportmomenten
Wat vond Sanne Wevers het mooiste sportmoment van haar zus Lieke, en andersom? Bij RTL Late Night vertellen ze trots over elkaars prestaties.

Tom over Tim: "Hij heeft mijn propedeuse gehaald!"
Over Tim en Tom Coronel wordt vaak gezegd: "Tim is slim en Tom is dom". Maar Tom heeft wel een erg slimme tactiek bedacht om alsnodig zijn studie te halen...

Dé oplossing tegen appen op de fiets?
Fietsfabrikant Gazelle is bezig met het ontwikkelen van een fiets die smartphonegebruik tijdens het fietsen blokkeert.

Wat betekent opstappen Van der Steur voor de VVD?
De verkiezingen van de Tweede Kamer komen eraan. Parlementair verslaggever Frits Wester legt uit wat het effect is van het opstappen van minister Van der Steur op de positie van de VVD.

Frits Wester legt uit waarom Van der Steur moest opstappen
Minster Van der Steur van Veiligheid & Justitie is na een debat met de Kamer opgestapt vanwege zijn betrokkenheid bij de Teevendeal. Parlementair verslaggever Frits Wester legt uit hoe het zo ver heeft weten te komen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Frits Wester, Gerard Ekdom, Sanne Wevers en Tom Coronel te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 14 werd uitgezonden op donderdag 26 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie