Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 12

Aflevering 12

RTL Late Night

24-1-2017

| 1351 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Dré Hazes is te gast. 2016 was een topjaar voor de 23-jarige zanger en presentator. Wat brengt 2017? -Jan Jaap van der Wal met zijn maandelijkse column 'Make Holland Great Again'. -De identiteit van Joanie en Liza werd misbruikt voor online seksadvertenties. Ze doen hun schrikbarende verhaal.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De agressieve kant van lijsttrekker Jesse Klaver
GroenLinks-lijsttrekker Jesse Klaver is deze keer aan de beurt bij de maandelijkse column 'Make Holland Great Again' van Jan Jaap van der Wal. De agressieve strijderslust van Jesse, die stiekem lachwekkend is, wordt besproken.

Jan Jaap over lijsttrekker: "Wát een bullshit!"
Jan Jaap van der Wal bespreekt de ambitieuze GroenLinks-lijsttrekker Jesse Klaver. Natuurlijk gaat dat gepaard met een goede dosis humor, zoals we van Jan Jaap gewend zijn.

Oscargenomineerde film: 'extreme therapie' voor regisseur
Vandaag konden de makers van Moonlight hun geluk niet op: hun film sleepte maar liefst acht Oscarnominaties in de wacht. Regisseur Barry Jenkins vertelt in hoeverre zijn leven overeenkomt met deze film.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Jaap van der Wal en Dré Hazes te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 12 werd uitgezonden op dinsdag 24 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie