Uitzending
RTL Boulevard - 7-5-2020

7-5-2020

RTL Boulevard

204 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

André Hazes was bang dat Monique andere man vond
De relatie tussen André en Monique was maandenlang hét showbizznieuws van Nederland. Na een tijdje uit elkaar te zijn geweest, zijn de twee nu weer een poosje gelukkig samen. Toch was André bang dat Monique er vandoor zou gaan met een andere man.

Henk Blok: 'Wil dingen doen die ik nu nog kan'
Radio538-nieuwslezer Henk Blok maakte vandaag bekend met een sabbatical te gaan, omdat hij kampt met ernstige gezondheidsproblemen. Aan RTL Boulevard geeft hij verdere tekst en uitleg.

Boer Tom komt met zelf geschreven Tuingids
Tom Groot kennen we natuurlijk als Boer Tom, uit Boer Zoekt Vrouw en als tuinman van Eigen Huis en Tuin. Hij vond het tijd om eens een boompje op te zetten over al die kennis over het tuinieren, en dat werpt zijn vruchten af. Vandaag verschijnt zijn eigen Boer Tom Tuingids.

Terminale ontuchtverdachte James B. mag Nederland verlaten
James B. stond vanmiddag, virtueel, voor de rechtbank in Rotterdam. De Amerikaan wordt verdacht van het seksueel misbruiken van een twaalfjarig meisje in een Rotterdams hotel. Maar omdat de man ernstig ziek is en hij vermoedelijk niet lang meer te leven heeft, verloopt deze zaak heel anders dan anders.

Arie Boomsma: 'Sportscholen zijn klaar om open te gaan'
Het is een grote domper voor sportschoolhouders als gisteren bekend wordt dat de sportscholen tot 1 september gesloten moeten blijven. Arie Boomsma, die ook een sportschool heeft, is het hier niet mee eens.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 7 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie