Uitzending
RTL Boulevard - 8-5-2020

8-5-2020

RTL Boulevard

211 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Boerin Steffi en Roel hebben alle hoop gevestigd op één BzV-stel
Ook Boer zoekt Vrouw-corryfee Steffi en haar grote liefde Roel zitten wekelijks op het puntje van hun stoel. Ze blikken terug op een bijzondere, maar vooral liefdevolle periode. Maar ook zij zien de romantiek verdwijnen en hopen dat een BzV-stel toch echt bij elkaar blijft.

Zien we überhaupt nog een vleugje romantiek in Boer zoekt Vrouw?
Een deceptie dit seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Tenminste, als je zat te wachten op romantische liefdes-scènes waarin boeren en hun nieuwe liefdes huppelend als hindes door bloemenweiden dartelen. Niets van dat. Maar aanstaande zondag gaan we zien of er toch nog wat liefdes-succes wordt geboekt of dat Yvon Jaspers haar baan als matchmaker toch echt aan de wilgen moet hangen.

Familie Nabil B. haalt uit naar overheid in Videoland-docu
In de nieuwste aflevering van de spraakmakende documentaire-reeks van John van den Heuvel over de Mocro maffia, komt de familie van kroongetuige Nabil B. aan het woord. En die familieleden halen hard uit naar de overheid, want in hun ogen gaan die veel te laks om met de veiligheid van B. Om nog maar te zwijgen over de veiligheid van de inmiddels vermoorde advocaat van B., Derk Wiersum.

René Froger blijft ondanks kritiek bij standpunt
René Froger heeft flink wat kritiek over zich heen kregen na enkele bijzondere opmerkingen. De zanger reageert nu op alle ophef, maar houdt voet bij stuk.

Je eigen mondkapje maken? Maxim doet het voor
Vanaf 1 juni wordt, ondanks dat onze regering wekenlang vertelde dat het niet noodzakelijk was, het dragen van een mondkapje verplicht gesteld. Omdat dat geen medische mondkapjes mogen zijn, die zij bestemd voor al het zorg-personeel, slaat iedereen aan het do-it-yourselven. Waaronder ook onze reporter Maxim Hartman.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 8 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie