Uitzending
RTL Boulevard - 10-5-2020

10-5-2020

RTL Boulevard

156 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gerard Joling en Karin Bloemen brengen speciaal Moederdag-concert op het water
Er kunnen natuurlijk geen evenementen plaatsvinden, maar Gerard Joling en Karin Bloemen weten er wel wat op. De twee gaan de boot op en zingen nummers voor iedereen die langs komt.

Justin Kluivert vertelt over zijn familie
Het is een bijzondere familie, de Kluivertjes. Iedereen lijkt wel getalenteerd en niet alleen op het voetbalveld. AS Roma-speler Justin vertelt over zijn bijzondere gezin.

3J's introduceren nieuwste bandlid
Het is weer tijd voor een nieuwe J in de 3J's. Of, nou ja, eigenlijk niet, want hij heet Robin. Maar volgens zijn paspoort kan hij er zo bij. De bandleden leggen het uit.

BN'er-mama's in de watten gelegd op Moederdag
Het is Moederdag en dat betekent dat iedere vrouw met kindjes eens flink verwend mag worden. Ook voor de BN'ers was het een heerlijk dagje.

Leco van Zadelhoff geeft tips voor mensen die naar kapper gaan
Het duurt niet lang meer of de kappers gaan weer open. Haarstylist Leco van Zadelhoff geeft alvast aan wat je wel en niet moet verwachten.

BN'ers maar al te blij dat hun kroost weer naar school kan
Het heeft een behoorlijke periode geduurd, maar basisschoolkinderen kunnen eindelijk weer naar school vanaf volgende week. Het is een lastige periode geweest, maar de BN'ers zijn er wel blij mee dat hun kroost weer kan gaan.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 10 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie