Uitzending
RTL Boulevard - 12-5-2020

12-5-2020

RTL Boulevard

158 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Louis van Gaal verrast vriend en vijand met biografie
Louis van Gaal komt op zijn 68ste met een nieuwe biografie. Tien jaar na een behoorlijk dik tweeluik, is zijn levensverhaal opnieuw op papier gezet. En dat levert de oud-voetbaltrainer een hoop lof, maar ook de nodige kritiek op.

Kan de mooiste dag van je leven wel doorgaan dankzij de coronacrisis?
Bruiloften in deze rare corona-tijden zijn natuurlijk allesbehalve een memorabel groot feest met flink wat toeters en bellen. Dat hadden de bruidsparen zich een paar maanden geleden totaal anders voorgesteld. Nu met flink wat versoepelingen op stapel durven ook die stelletjes weer een beetje door een roze bril te kijken, maar ja, wat kan wel en wat kan niet? En: waar betaal je het allemaal van?

Ren Froger blikt met gemengde gevoelens terug op songfestival
Beste Zangers staat aankomende donderdag in het teken van het Songfestival, eigenlijk zou deze week natuurlijk de week van het liedjesfestijn moeten zijn. En die aflevering wordt een feest der herkenning, met bijzondere optredens van Thomas Berge die Arcade gaat zingen. En Rene Froger, die met weemoed terugdenkt aan zijn deelname van het Festival in 2009.

HHB en The Masked Singer zullen er anders uit komen te zien
De hele wereld ligt zo goed als stil vanwege alle corona-maatregelen. Sinds gisteren zijn er natuurlijk al wat versoepelingen doorgevoerd en hopelijk ontstaat er de komende weken en maanden steeds meer lucht om het leven weer op te pakken. Dat geldt ook voor de televisie-wereld, omroepen en zenders durven ook weer voorzichtig naar de toekomst te kijken

Ook kinderversie HHB flink aangepast
Nu de kinderversie van 'Heel Holland Bakt' er aankomt, heeft Jan Slagter er flink wat aanpassingen moet doorvoeren om aan de regels van het RIVM te voldoen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 12 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie