Uitzending
RTL Boulevard - 11-5-2020

11-5-2020

RTL Boulevard

220 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Marga Bult te zien in docu coronazorg: 'Het was heel emotioneel'
Marga Bult heeft veel succes met de meidengroep Babe. Daarna is haar deelname aan het songfestival in 1987 een groot muzikaal hoogtepunt. Maar oude liefde roest niet. Dus als de coronacrisis uitbreekt twijfelt de zangeres niet en trekt ze haar witte jas weer aan.

Sylvie Meis is op huizenjacht met haar Niclas
Het lijkt er op dat Sylvie Meis en haar vriend Niclas Castello op zoek zijn naar een nieuw liefdesnestje. De twee tortelduifjes werden dit weekend in Hamburg met een makelaar gespot bij dit huis dat te koop staat voor een slordige 950.000 euro.

Marc van der Linden gunt koningin Elizabeth mooi afscheidsjaar
De Britse koningin Elizabeth is met haar 94 jaar hoogbejaard en dus is het coronavirus ook voor haar levensgevaarlijk. En zolang er geen vaccin is, zal zij dus ook niet meer onder de mensen komen. Dat geldt uiteraard ook voor onze prinses Beatrix. Gaan we ze ooit nog in het openbaar zien?

Jeangu: 'Ik ben blij dat ik het volgend jaar alsnog mag doen'
Geen groots podium en een volgeladen Ahoy voor Jeangu Macrooy. De Nederlandse inzending zit net als alle deelnemers thuis. Wij gingen bij hem langs.

Boer Bastiaan steekt kinderwens niet onder stoelen of banken
De populairste tv-zoektocht naar de liefde zit er weer op. En misschien moeten we concluderen dat dit seizoen 'Boer zoekt Vrouw' niet zo'n vruchtbare oogst heeft opgebracht als gehoopt. Slechts twee van de vijf mogelijke romances is echt opgebloeid tot iets moois. Maar die zijn dan wel cht gek op elkaar.

Peter R. maakt zich boos over weinig flexibele houding rechtspraak
De Nederlandse rechtbanken hebben een gigantische achterstand opgelopen vanwege alle coronamaatregelen. Maar sinds vandaag gaan er meer en meer rechtszaken gewoon door, uiteraard wel met inachtneming van de 1,5 meter afstand en met veel videoverbindingen. Alleen veel advocaten zijn daardoor enorm beperkt in hun werk. Peter R. vindt het te gek voor woorden.

Albert Verlinde na flop 6 Inside in gesprek nieuwe show
Albert Verlinde is, na het stoppen van '6 Inside', opnieuw in gesprek met SBS over een soortgelijk programma. Zo zegt hij zelf in een interview met 'Betty Asfalt TV'.

Karen Bloemen komt met inventief mondkapje: 'Zal er niet rijk van worden'
Iedereen is nu druk bezig om mondkapjes te maken. Maar Karin Bloemen haakt ze. Maar hoeveel zin heeft het om die te gebruiken?

Sterren slaken zucht van verlichting vanwege versoepelingen coronamaatregelen
Vandaag ging bij veel mensen de vlag uit! Kappers mochten hun deuren weer openen en kinderen konden weer naar school. Voor veel van de ouders was dat toch een momentje van welverdiende rust en ook de kappers waren blij.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 11 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie