Uitzending
RTL Boulevard - 5-5-2020

5-5-2020

RTL Boulevard

204 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Is de corona toegeslagen op Chateau Meiland?
In de nieuwe aflevering, die je online al kunt zien, staat het hele chateau op stelten door een mogelijke coronabesmetting. Hoe het afloopt is onduidelijk, er is niet eerder gerept van een besmetting van Martien, Erika of Maxime. Wel zijn de financiŽle gevolgen groot, nu het chateau dicht is voor de gasten.

Vivianne Bendermacher in verwachting van tweede kindje
Onze eigen techexpert Vivianne Bendermacher is zwanger van haar tweede kindje Dat maake ze vandaag bekend. Wij spraken vandaag een blije Vivianne.

Marc van der Linden over historische speech van koning Willem-Alexander
De toespraak van Willem-Alexander gisteren tijdens de Nationale Herdenking, gaat waarschijnlijk de boeken in als de meest historische maar ook meest bijzondere speech van onze Koning ooit. Er kwam direct een vrachtlading lof over hem heen, zelfs van zijn grootste critici.

Netflix-hit Hollywood gaat tot het uiterste
In de nieuwste Netflix-sensatie Hollywood probeert een groep ambitieuze jongeren na de Tweede wereldoorlog hun droom na te leven: het helemaal maken in dť Amerikaanse filmindustrie. En daar hebben ze alles voor over... Letterlijk alles.

Kim Kardashian weer betrapt op photoshop-fail
Het is Kim Kardashian weer gelukt om vandaag weer gesprek van de dag te zijn, maar niet perse om de goede reden. Fans vallen namelijk over haar nieuwe over bewerkte Instagram foto. Want deze lijkt gephotoshopt te zijn.

Katja Schuurman heeft handen vol aan heren Beter Laat Dan Nooit
Vanavond nemen Willibrord Frequin, Peter Faber, Barry Stevens en Gerard Cox ons mee op reis naar Zuid-Amerika voor het nieuwe seizoen van 'Beter Laat Dan Nooit'. Uit de nieuwste beelden blijkt dat de zwangere reisleidster Katja Schuurman haar handen vol heeft aan de oude bengels.

Ouders Nicky Verstappen hebben nog altijd geen rust
Een zware dag morgen voor de ouders van Nicky Verstappen. Dan vindt alweer de zesde pro-formazitting plaats in de strafzaak tegen Jos B., de man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van hun zoon. Het is een slopend proces, niet in de laatste plaats omdat B. nog altijd geen woord wil uitbrengen.

Iconische Lingo-ballen bijna verloren gegaan door coronamaatregelen
Coronamaatregelen in de Lingo-studio hebben bijna voor een klein drama gezorgd. Het scheelde weinig of de iconische Lingo-ballen waren geruÔneerd bij het ontsmetten. Jurylid JP vertelt ons zelf even over deze bijna-catastrofe

Rob Goossens stoort zich aan initiatief Claudia de Breij
75 jaar bevrijding. We hadden ons de viering van deze historische dag toch wel anders voorgesteld met allemaal grote festivals die op de planning stonden. Toch is het feest, veel artiesten zijn al de hele dag in touw om er iets gedenkwaardigs van te maken. Al kan Rob Goossens niet elke actie even waarderen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 5 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie