Uitzending
RTL Boulevard - 3-5-2020

3-5-2020

RTL Boulevard

185 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sylvie Meis heeft zeer goede reden om geen foto's van zoon te delen
Sylvie Meis heeft enkele jaren een drastisch besluit genomen. Ze wil geen foto's van haar geliefde zoon Damin online hebben en heeft daar een goede reden voor.

'Het lijkt cht alsof Sylvie niks goed kan doen'
Sylvie Meis geeft niet vaak interviews, maar maakte voor het programma Hoge Bomen een uitzondering. Hoewel La Meis erg openhartig was, waren de kijkers juist erg kritisch.

OG3NE weet met te scoren met thuis-isolatie clips
De dames van OG3NE lijken goud in handen te hebben met hun populaire thuis-isolatie video's. Zelfs zijn ze er ook best trots op en hebben nog heel wat in petto.

Churandy Martina dolblij dat hij weer mag trainen
Nu sportcomplex Papendal weer open is gegaan kan ook topsprinter Churandy Martina zijn geluk niet op.

Simon en Annemarie maken mini-serie van afgelaste wereldreis
Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie zouden eigenlijk een grote wereldreis maken, samen met hun dochtertje Kiki. Wat drie maanden moest worden, is uiteindelijk ingekort tot 7 weken. Maar ze maken van een nood een deugd.

Waarom wordt er altijd voor de knapste gekozen in datingsshows?
Wie de ware liefde niet in het wild tegenkomt, kan altijd nog uitwijken naar een van de vele dating-shows. Het valt echter op dat er vaak voor de knapste kandidaat wordt gekozen, maar hoe zit dat?

Corona gooit roet in botox, maar Leco heeft d tip
Nu celebs niet op bezoek kunnen bij de plaatselijke kliniek voor een spuitje hier of een fillertje daar, begint er lichte paniek uit te breken. Leco legt uit hoe ernstig het is.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 3 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie