Uitzending
RTL Boulevard - 2-5-2020

2-5-2020

RTL Boulevard

178 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Naomi van As gooit het roer volledig om en gaat de fashion in
Na een carrière als top-hockeyster maakt Naomi van As nu een transfer, naar de fashion. Op 15 mei komt haar eigen kledinglijn uit en wij spraken haar.

Davina Michelle ziet NikkieTutorials als springplank carrière VS
Een bijzondere samenwerking tussen Nikkie de Jager en Davina Michelle. Het duo heeft samen een video opgenomen en gaan nu helemaal viral.

Hoe bereiden bekende restaurants zich voor op 1,5 meter-economie?
De coronamaatregelen treffen de horeca in ons land misschien wel het hardst. Een vorkje meeprikken bij bekende Nederlandse restauranteigenaren zit er voorlopig dus niet in. Zij zitten nu net als hun vakgenoten met de gebakken peren.

Krijgt het succesvolle Lego Masters straks een VIP-versie?
Grote kans dat jouw woonkamer momenteel ook bezaaid ligt met stukjes Lego. De Deense blokjes zijn bij kinderen én volwassenen niet aan te slepen. En dat heeft alles te maken met het programma 'Lego Masters'. Ook menig BN'er bouwt zich helemaal suf.

Ajouad toont menselijke kant Amsterdamse Top 600 criminelen
In de Amsterdamse Top 600 zitten jonge criminelen die misdaden plegen die veel impact hebben op de slachtoffers. Presentator Ajouad El Miloudi is ervan overtuigd dat het criminele leven ook niet is wat deze jongens diep van binnen willen en volgde hen in zijn nieuwe programma.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 2 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie