Uitzending
RTL Boulevard - 10-6-2021

10-6-2021

RTL Boulevard

208 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Davina Michelle blikt terug op spectaculair optreden
Internationaal succes voor Davina Michelle (25). Zij zong gisteravond de sterren van de hemel tijdens het digitale 'Find Your Voice'-concert dat in maar liefst 31 landen te zien is en dat deed ze vanaf een bijzondere locatie.

Silver Metz enthousiast over speciale editie ICSYV
De afgelopen weken keken er zo'n 1,1 miljoen mensen naar een rits aan spraakmakende kandidaten in 'I Can See Your Voice'. Vanavond wordt het tweede seizoen op een bijzondere manier afgesloten met gastartiest Silver Metz (13) en dat betekent dus een speciale junior editie.

Spelersvrouwen Oranjespelers zijn zlf ook goede vriendinnen
Het Nederlands elftal stoomt zich klaar voor de eerste wedstrijd tegen Oekrane zondag. En ook hun bloedmooie vrouwen en tevens grootste supporters kunnen niet wachten tot het EK van start gaat. Dat ze hun mannen een poosje kwijt zijn, zijn ze wel gewend en gelukkig hebben ze elkaar nog want de spelersvrouwen zijn de dikste vriendinnen.

Peter R. de Vries over vinden Belgische militair: 'Afhankelijk van toeval'
In Belgi is de klopjacht op militair Jrgen Conings (46) nog altijd gaande. Drie weken is hij spoorloos en inmiddels denken de zuiderburen ook steeds sterker aan zelfdoding. Ook gisteren en vandaag werd weer een bosgebied uitgekamd, met resultaat....

Justine Marcella: 'Niet verwacht dat Amalia cum laude zou slagen'
Het is vandaag, net als bij bijna 200.000 andere gezinnen in ons land, een super spannende dag geweest. Ook op paleis Huis ten Bosch, want de grote vraag is: wordt de schooltas van Amalia (17) volledig in de mast gehesen of blijft ie halfstok? Gelukkig is er zojuist voor onze toekomstige koningin het verlossende telefoontje: ze is met vlag en wimpel geslaagd voor haar vwo!

Spanning stijgt in tweede seizoen van Lupin
De Franse serie 'Lupin' is wereldwijd door zo'n 70 miljoen huishoudens gebingewatched. Zelfs het populaire 'Bridgerton' en 'The Queen's Gambit' werden niet z goed bekeken. En de charmante boef Assane komt terug. Vanaf morgen gaat het verhaal verder op Netflix in deel twee.

Kindster Rens doet Martien Meiland na
In de junior versie van 'I Can See Your Voice' doet kindster Rens een fantastische imitatie na van zijn idool Martien Meiland (59).

Dries Roelvink en Bas Smit genieten van 'nieuwe' sport Padel
Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en dus ziet ondernemer en influencer Bas Smit (40) daar handel in. Hij bouwt door heel Nederland tennisbanen om tot padelbanen. Bas is daarnaast groot fan van mede-Amsterdammer Dries Roelvink (62), en dus mocht hij langskomen om eens te proeven van de padelsport. En Dries, die hield er een eigen agenda op na.

Angela de Jong sprakeloos na exit Renze en Fidan
BNNVARA heeft laten weten dat Fidan Ekiz (45) en Renze Klamer (32) stoppen als presentatoren van talkshow 'De Vooravond'. Sophie Hilbrand (45) en Khalid Kasem (43) presenteren het praatprogramma vanaf eind augustus om beurten.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 10 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie