Uitzending
RTL Boulevard - 6-2-2020

6-2-2020

RTL Boulevard

459 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Olcay wenst opvolgster Katja veel succes
Katja Schuurman neemt het presentatiestokje van Beter Laat Dan Nooit over van Olcay Gulsen. Olcay wenst haar opvolgster in RTL Boulevard alle succes toe.

Opnames Beter Laat Dan Nooit van start
Katja Schuurman en haar vier mannen, Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en Willibrord Frequin, zijn in het vliegtuig naar Midden- en Zuid-Amerika gestapt. Daar gaan ze een nieuw seizoen van Beter Laat Dan Nooit opnemen.

Stefania: 'Ontzettend veel zin in Songfestival'
De 17-jarige Utrechtse Stefania gaat Griekenland vertegenwoordigen op het Songfestival van dit jaar. In RTL Boulevard reageert de zangeres op dit nieuws.

Nederlandse Sera zingt op verjaardag Cristiano Ronaldo
Een droom wordt werkelijkheid voor de Nederlandse zangeres Sera. Eerder zong ze al live met Justin Bieber op Instagram. Nu treedt ze op op de verjaardag van voetballer Cristiano Ronaldo.

Leco van Zadelhoff biedt troost aan Leontine
Het nieuws dat Marco Borsato en Leontine gaan scheiden, sloeg in als een bom in showbizzland. Goede vriend van het stel, Leco van Zadelhoff, reageert op de breuk.

'Verstandig dat familie Meiland afstand neemt'
De gevierde familie Meiland heeft besloten om Chateau Marilleaux te verlaten en te verhuizen naar Nederland. Ze gaan naar de Achterhoek! Entertainmentdeskundige Rob Goossens vindt dat erg verstandig.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 6 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie