Uitzending
RTL Boulevard - 4-2-2020

4-2-2020

RTL Boulevard

405 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Albert Verlinde pakt groots uit met musical over Tina Turner
Musicalminnend Nederland zit zich al weken te verbijten op komend weekend. Want dan gaat de musical over het leven van Tina Turner, hier in Nederland, in premiere. Straks Albert Verlinde over alle ins en outs. Maar eerst brachten we een bezoekje aan hoofdrolspeelster Nyassa Alberta.

Bridget Maasland vertelt haar afvalgeheim
Bridget is de afgelopen maanden druk geweest met een dieet, dat Powerslim heet en door ditisten is samengesteld. Inmiddels is ze met behulp van een coach al 7 kilo kwijtgeraakt! We gingen bij haar thuis langs om polshoogte te nemen.

Disfunctioneel kleine tassen zijn d trend van nu
Vergeet de Fannypack, de schoudertas en de rugzak. In 2020 wil je gezien worden met een croissantbag, een microtas en een visgraattas. Niet zo functioneel, maar dat doet er niet toe. Het is wel helemaal fashionable verantwoord.

Zoon Linda de Mol brengt nieuwe single ten gehore
De zoon van Linda de Mol, Julian Vahle, is hard op weg om een zeer succesvol muzikant te worden. Zelden geeft hij interviews, maar exclusief voor Boulevard maakt hij een uitzondering. Speciaal op Valentijnsdag verschijnt zijn nieuwe single: Ninetees Kids. En wij hebben de primeur.

Beau vertelt over zijn plannen voor het nieuwe jaar
Vorig jaar presenteerde Beau van Erven Dorens zijn gloednieuwe talkshow en dat was geen heel groot succes. Hij ging er even tussenuit, Eva Jinek nam z'n plaats op de late avond over. En nu is z'n vakantie van ruim 5 weken voorbij. Vraag is: wat gaat ie nu doen? Lex zocht 'm op.

Het huwelijk van Marco en Leontine Borsato is na 21 jaar voorbij
Na een huwelijk van ruim 21 jaar maken Marco en Leontine Borsato bekend uit elkaar te gaan. Het bericht, dat ons anderhalf uur geleden bereikte, volgt na een reeks van geruchten over een relatiecrisis.

Sylvie Meis te zien in nieuwe talkshow Jeroen van der Boom
Zeer grote kans dat we Sylvie Meis binnenkort terugzien in Jeroen van der Boom zijn nieuwe talkshow 'Hoge Bomen'. Ze is namelijk op de set gespot. De presentator bespreekt in het programma het leven van zijn gasten doormiddel van een persoonlijke playlist. Ook hebben wij al een sneak peek gevonden van het decor..

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 4 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie