Uitzending
RTL Boulevard - 1-2-2020

1-2-2020

RTL Boulevard

141 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Robrt van Beckhoven voor het eerst de planken op in theatertour
Meester patissier Robrt van Beckhoven gaat de theaters in. Waar de kijkers van Heel Holland Bakt alleen maar kunnen watertanden van alle baksels, kan zijn publiek nu zelf meegenieten van Robert's creaties. Voormalig Wie is de Mol?-collega Jamie ging langs en hielp hem een handje bij de voorbereiding.

Inge de Bruijn neemt sprong in het diepe als presentatrice
Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn neemt een sprong in het diepe, want vanaf zondagmiddag bezoekt ze als tv-presentatrice alle verborgen pareltjes van ons land. Hoewel de eerste afleveringen net op tape staan, voelt ze zich nu al als een vis in het water.

Nikkie Plessen weet het zeker: 'Bordeaux wordt trouwjurk-trend'
Wat is er mooier dan trouwen op een magische datum, zoals morgen: 2-2-2020. Bruidsmodezaken naaien zich suf. Iedereen wil er natuurlijk bijlopen volgens de laatste trouwtrends.

Boer Geert heeft zin in toekomst nu hij uitgeboerd is
Boer Geert is uitgeboerd. De goedlachse groente-en fruitkweker uit Boer Zoekt Vrouw is officieel met pensioen!

Marieke de Zilver over Slimste Mens: 'Had niet meegedaan als ik niet kon winnen'
Ruim 1,7 miljoen mensen zien gisteren hoe Marieke van de Zilver de winnaar werd van De Slimste Mens. De RTL Nieuws-verslaggeefster is bloedfanatiek en zette alles op alles om de trofee mee naar huis te nemen.

Cara Delevingne is ongepaste interviewvragen meer dan zat
Topmodel Cara Delevingne is klaar met ongepaste vragen tijdens interviews. Vooral bij vrouwen gaat dit volgens haar vaak te ver. Ze vraagt op Instagram aandacht voor de belachelijke vragen die aan celebrity's worden gesteld.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 1 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie