Uitzending
RTL Boulevard - 11-2-2020

11-2-2020

RTL Boulevard

233 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Musicalster Willemijn Verkaik vertelt over bijzondere Oscar-optreden
De enige echte Nederlandse, en Duitse prinses Elsa: Willemijn Verkaik schitterde zondag tijdens de Oscars met andere Elsa's.

NikkieTutorials vertelt over haar nu al bewogen jaar
Het jaar 2020 is voor Nikkie de Jager nu al vol ups and downs. In januari komt de internetster noodgedwongen uit de kast als transgender nadat ze gechanteerd is. En nu is er ook leuk nieuws: ze is DE online presentator het Songfestival.

Ook nieuwe MAFS-koppeltjes zijn weer hilarisch
Married at First Sight houdt de kijkers flink bezig. Ook de volgende stelletjes die elkaar het jawoord geven zijn hilarisch, blijkt uit de nieuwe beelden van de show.

Willeke Alberti had avond van haar leven bij Edison Pop
De Grammy's, MTV Awards en de Oscars vallen allemaal in het niet bij de Edison Popprijzen. Dat geldt al helemaal voor Willeke Alberti, die flink in het zonnetje werd gezet.

Harry en Meghan harken geld binnen met eerste betaalde klus
Harry en Meghan moeten sinds de veelbesproken Megxit zelf de kost verdienen. En dat gaat ze heel goed af. Hun eerste betaalde klus - een lezing bij bank JPMorgan in Miami - doet de kassa flink rinkelen.

Wat blijft er over van mocromaffia zonder kopstuk Taghi?
Het wordt vandaag duidelijk hoe Ridouan Taghi en Said R. overleefden op de vlucht. Onder bizarre omstandigheden zaten ze ondergedoken en nu ze eindelijk gearresteerd zijn is de vraag: wat blijft er over van de mocromaffia zonder hun kopstukken?

Marco Borsato zou ng een affaire hebben gehad
Volge Priv heeft Marco Borsato niet alleen een affaire hebben gehad met Iris Hond, maar ook met een andere vrouw.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 11 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie