Uitzending
RTL Boulevard - 10-2-2020

10-2-2020

RTL Boulevard

242 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jos B. blijft zwijgen in zaak Nicky Verstappen
Jos B. heeft weer niets gezegd bij de laatste pro formazitting in zaak Nicky Verstappen. De vraag is of de nabestaanden ooit duidelijkheid zullen krijgen.

Leco bespreekt red carpet looks van de Oscars
De Oscars zijn uiteraard de grootste filmprijzen die er te winnen zijn. Toch zijn ook de outfits die de sterren naar dit gala dragen niet geheel onbelangrijk. Leco van Zadelhoff zet de beste en slechtste voor je op een rijtje.

Is het kijkcijfersysteem nog wel van deze tijd?
Na een succesvolle oproep van Diederik Ebbinge, om meer mensen met een kijkcijferkastje naar zijn programma Promena te laten kijken, is de discussie losgebarsten. Moet het systeem waarmee de kijkcijfers gemeten worden op de schop? Of niet?

Heftig: beelden arrestatie Sad R vrijgegeven
Veel nieuws rondom Ridouan Taghi vandaag. De politie in Dubai deelde details van de arrestatie van Taghi. En van de arrestatie van Sad R. werden beelden vrijgegeven.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 10 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie