Uitzending
RTL Boulevard - 2-2-2020

2-2-2020

RTL Boulevard

206 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nikkie: 'We zien steeds vaker vegan leer'
Leer; het ruikt lekker, ziet er mooi uit en kan tegenwoordig ook hartstikke duurzaam. De luxe stof mag meer dan ooit gezien worden en vooral de trenchcoat is niet meer weg te slaan van de internationale catwalks.

Speelt Elise Schaap in nieuwe film van Linda de Mol?
Na het succes van de film April, May en June heeft Linda de Mol aangekondigd bezig te zijn met een nieuwe film. Elise Schaap speelt n van de hoofdrollen in die film. RTL Boulevard vroeg de actrice of zij weer te zien is in de nieuwe film.

Miljuschka: 'Alleen eten gemixt in blender is niet goed'
In bijna elke keuken kun je er een vinden, maar niet iedereen maakt er optimaal gebruik van, terwijl het een hele makkelijke manier is om gezonder te gaan eten: de blender. Hij verdient dus echt een vaste plek op het aanrecht, want mixen is -volgens sommigen dan- het nieuwe koken.

Shakira en Jennifer Lopez zijn klaar voor Halftime Show
Vannacht is het weer zo ver, de Super Bowl. En ondanks dat het festijn in het teken staat van de finale van het Amerikaanse Football seizoen. Gaat het natuurlijk eigenlijk om het optreden tijdens de Halftime show.

Clarice: 'De enkelband is een goed middel'
De enkelband is een veelgebruikt middel van de Reclassering om controle te houden. En dat gaat meestal goed, maar met het recent verdwijnen van tattookiller Cor P. komt de enkelband opnieuw onder vuur te liggen.

Linda de Mol vindt 'strijd' tussen RTL en SBS lastig
Linda de Mol stapte afgelopen jaar als absolute televisiekoningin van Nederland over van RTL naar SBS. In RTL Boulevard vertelt Linda dat de zogenaamde 'strijd' of zelfs 'oorlog' erg lastig is voor haar.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 2 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie