Uitzending
RTL Boulevard - 3-2-2020

3-2-2020

RTL Boulevard

223 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De fashionwereld haalt nog altijd inspiratie uit jaren '70
We mogen dan wel net een splinternieuw decennium zijn ingegaan, toch blijven de jaren zeventig ons inspireren. Ook de fashion-wereld wordt nog altijd geinspireerd door het tijdperk van wijde pijpen en disco-outfits.

Patty en Gordon doen alles in zoektocht naar eeuwige jeugd
Patty Brard en Gordon hebben in hun showbizzleven al heel wat wilde vlieguren gemaakt, maar nu neemt het flamboyante duo maar wat graag het vliegtuig om de eeuwige jeugd te zoeken. Hoewel een duur spuitje botox uitgesloten is blijkt een rauwe, koude kalfsschnitzel een goed alternatief.

Eisen tot 16 jaar celstraf 'spotters' liquidatie spyshop
Ridouan Taghi wilde een duidelijk signaal afgeven: Wie praat, die gaat. Want als hij vermoedt dat spyshopmedewerker Ronald Bakker met de politie praat, omdat zijn criminelen vrienden daar apparatuur koopt, laat hij hem vermoorden, aldus justitie. Twee vermoedelijke spotters stonden vandaag voor de rechter.

Shakira en Jennifer Lopez imponeren met Super Bowl-optreden
Met gemiddeld 100 miljoen kijkers is de Super Bowl, de finale van het American Football-kampioenschap, één van de best bekeken programma's ter wereld. Traditiegetrouw wordt de halftime show verzorgd door de grootste supersterren. Dit jaar de eer aan Shakira en Jennifer Lopez.

'Verlies voor André is groot, maar hij is sterk'
Het nieuws dat Martin Elferink, de partner van André van Duin, is overleden slaat een tijdje geleden in als een bom. Goede vrienden Jan Slagter en Janny van der Heijden vertellen hoe André het nu maakt.

Heel Holland Blakt blijft absolute kijkcijferhit
De eindstreep van Heel Holland Bakt nadert. Gisteren smulden maar liefst ruim 3,2 miljoen mensen van de halve finale en zagen ze hoe Pauline het veld moest ruimen. De spanning onder de drie laatste kandidaten is om te snijden.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 3 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie