Uitzending
RTL Boulevard - 8-2-2020

8-2-2020

RTL Boulevard

213 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Little Women' anno 2020 nog altijd relevant
Met zes Oscarnominaties, staat morgenavond het kostuumdrama 'Little Women' er goed voor. De boekverfilming over vier zussen die opgroeien in Amerika heeft dan ook een cast waar je 'U' tegen zegt.

Valt het huwelijk van 'MAFS'-Henk en Chantal nog te lijmen?
Elke week kijkt er een miljoenenpubliek naar 'Married at First Sight'. Maar dat trouwen op basis van de wetenschap geen garantie is voor succes, dat bewijzen Henk en Chantal.

Peter R. over bizarre wending in zaak tegen Caloh Wagoh
Opzienbarend nieuws in het proces tegen motorbende Caloh Wagoh. Advocaat Nico Meijering zou een cruciale getuige onder druk hebben willen zetten om gn kroongetuige te worden. Peter R. de Vries over de bizarre verklaring.

Blijft Matthijs van Nieuwkerk trouw aan 'De Wereld Draait Door'?
Al maanden zinspeelt Matthijs van Nieuwkerk (59) op zijn vertrek als talkshow-host bij 'De Wereld Draait Door'. Met het inleveren van zijn salaris en vijftien seizoenen op zak lijkt, het einde in zicht. Of toch niet? Dit is wat Rob Goossens ervan vindt.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 8 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie