Uitzending
RTL Boulevard - 10-6-2019

10-6-2019

RTL Boulevard

692 x bekeken | 1 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ophef om paspoppen met een maatje meer
Ophef rondom de nieuwe paspoppen van Nike. De etalagepoppen die het sportmerk sinds deze week in hun Londense winkel heeft staan, zouden te dik, te vol en veel te curvy zijn voor een sportmerk.

Hoe gaat het nu met Milly en Joost uit MAFS?
Cupido heeft goed z'n best gedaan dit vierde seizoen van Married at First Sight. In de finale gisteren bleek dat 2 van de 5 koppels getrouwd willen blijven - en n van die succesnummers is hier: Milly en Joost.

Ophef om paspoppen met een maatje meer in de Nike winkels
Ophef rondom de nieuwe paspoppen van Nike. De etalagepoppen die het sportmerk sinds deze week in hun Londense winkel heeft staan, zouden te dik, te vol en veel te curvy zijn voor een sportmerk.

Lil' Kleine en zijn verloofde zijn ouders geworden
Beschuit met muisjes voor Lil Kleine! De rapper en zijn verloofde Jamie Vaes zijn zaterdag voor het eerst ouders geworden.

Marco Borsato stond voor het eerst in zijn leven op Pinkpop
De marco mania is weer toegeslagen! Na het grandioze concert in de kuip staat geheel overwacht het Pinkpoppodium alweer op hem te wachten! en dat was niet de enige verrassing....

Na het succesvolle Mocro Maffia is er nu het vervolg genaamd Wraak
Moordlustige bendes die elkaar naar het leven staan. In het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver komt een onthutsend beeld naar voren. Het vervolg 'Wraak' ligt nu in de schappen en maakt het beeld nog gruwelijker.

Welke stad zal het Eurovisiesongfestival gaan organiseren?
Volgend jaar wordt het Eurovisiesongfestival georganiseerd in Nederland. Genteresseerde steden zijn inmiddels al flink bezig met het schrijven van een heus bidbook, waarin ze hun stad moeten verkopen. BN'ers springen nu op de barricade voor hun geliefde oord.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 10 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie