Uitzending
RTL Boulevard - 8-6-2019

8-6-2019

RTL Boulevard

289 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Met deze series kom je het pinksterweekend door
Lekker barbecueën of luieren in het park zit er niet in deze Pinksteren, en dus is het gordijnen dicht, Thuisbezorgd aanrukken en lekker bingen. Diensten als Netflix en Videoland hebben genoeg moois geüpload om vierkanten ogen te garanderen. Hier onze tips.

Hans Klok is klaar voor zijn avontuur in Las Vegas
Het duurde even maar eindelijk is Hans Klok dan echt vertrokken en gaat hij aan de bak in Las Vegas.

Dit zijn de bikinitrends van deze zomer
Hoewel het de hele week al dondert en bliksemt, komt het bikini-seizoen toch iedere dag een beetje dichterbij. Zomerminnende dames lachen zich kapot om een stukje stof dat wel heel weinig aan de verbeelding overlaat.

Ali B gaat de strijd met de vooroordelen aan
Van kutmarokkaan naar knuffelmarokkaan. Als rapper, theatermaker en platenbaas krijgt Ali B vaak te maken met vooroordelen. Met zijn programma Ali's Mensentuin gaat ie de strijd aan met het hokjesdenken.

Wat is er gebeurd met het gezicht van prinses Charlène?
Prinses Charlène van Monaco verscheen weer eens in het openbaar en dat deed bij velen de wenkbrauwen fronsen; iets wat Charlene zelf niet meer kan doen.

McDonald's opent heuse club met Kris Kross Amsterdam
Omdat je als 16- en 17-jarige nog niet mag drinken en bij clubs naar binnen mag, organiseerde McDonald's gister een speciale avond in haar restaurant: Club McDonald's. Je verwacht misschien MC-Donalds, maar niemand minder dan de jongens van Kris Kross Amsterdam zorgden ervoor dat er lekker werd gedanst.

De 50ste editie van Pinkpop is van start
Pinkpop ziet dit jaar Abraham maar het festival heeft geen last van een midlife crisis. Vandaag was de eerste dag van de 50e editie en dat was, ondanks het slechte weer, ouderwets genieten.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 8 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie