Uitzending
RTL Boulevard - 30-6-2019

30-6-2019

RTL Boulevard

350 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jeroen van Koningsbrugge heeft rol in nieuwste Spider-Man
Alweer bijna een jaar geleden vloog Jeroen van Koningsbrugge naar Praag voor een geheim project. Het bleek te gaan om Spider-Man: Far from Home. En nu mag het de wereld in; hij speelt in een belangrijke scne met de sympathieke superheld.

Wimbledon is meer dan een potje tennis
Als je dacht dat Wimbledon alleen een potje tennis is, dan heb je het mis. De dresscode is ingewikkelder dan die van een gala. Zowel op als naast het veld. Voor trouwe bezoekers Richard Kraaijcheck en Daphne Deckers, betekent dat dan ook een flinke voorbereiding.

Een spannende week voor Louisa en Rowan
Een spannende week breekt aan voor het transgenderkoppel Louisa en Rowan. Want morgen zet Rowan - voorheen Rosanna - een grote stap in zijn transitie van vrouw naar man. Hij gaat onder het mes om zijn borsten weg te laten halen.

Waylon hoeft het festivalseizoen niet alleen te trotseren
Naast Jett Rebel, Frenna en Ilse DeLange staat ook Waylon vandaag te shinen op festival Parkpop in Den Haag. De zanger geniet enorm van het festivalseizoen, vooral wanneer zijn twee grootste fans in het publiek staan.

Sander Aarts schreef een bijzonder boek over zijn tijd bij de Special Forces
Onze militairen, gisteren zijn ze nog geerd tijdens Nederlandse Veteranendag, wagen hun levens tijdens levensgevaarlijke missies. Een van de best getrainde militairen van ons land, Sander Aarts, schreef een boek over zijn jaren bij de Special Forces.

Sharon mag zichzelf Miss Nederland 2019 noemen
Sharon mag zichzelf Miss Nederland 2019 noemen.

Nick en Simon knallen op het Indian Summer Festival
Na stemproblemen van Nick moest het Volendamse zangduo Nick & Simon al hun concerten annuleren. Maar ze zijn terug en hoe, gisteren knalden ze van het podium op het Indian Summer festival.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 30 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie