Uitzending
RTL Boulevard - 5-7-2019

5-7-2019

RTL Boulevard

474 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Humberto Tan reageert op affaire-geruchten
Humberto Tan heeft tegenover RTL Boulevard voor het eerst zelf gereageerd op de geruchten rondom zijn vermeende affaire met de 25-jarige fotografe Fleur Louwe.

Astrid Holleeder doet openhartig haar verhaal
Astrid Holleeder komt vandaag met haar derde boek: Familiegeheimen. Daarin vertelt ze zeer openhartig hoe zij en andere familieleden van Willem Holleeder hun leven leiden. Astrid doet exclusief bij RTL Boulevard haar verhaal. Een verhaal over een leven vol angst, pijn en verdriet.

'Ludo en Janine' vertellen alles over de zomercliff van GTST
Zoals ieder jaar neemt de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden voor de vakantie afscheid van hun kijkers met de bekende zomercliffhanger. Ook al gaat de serie al jaren mee, de inspiratie voor een bloedstollend einde bij de schrijvers in ieder geval nog niet op...

Jongensdroom van Frenkie de Jong komt uit
De jongensdroom van voetballer Frenkie de Jong komt as we speak uit. FC Barcelona presenteert momenteel de 22-jarige middenvelder vol trompetgeschal in een bomvol Camp Nou.

Michael P. krijgt ook in hoger beroep 28 jaar cel
Michael P. is in hoger beroep opnieuw veroordeeld tot 28 jaar cel en TBS met dwangverpleging. Voor de familie van Anne Faber was het een emotioneel zware dag.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 5 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie