Uitzending
RTL Boulevard - 2-7-2019

2-7-2019

RTL Boulevard

316 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Eindelijk! De eerste beelden van Penoza de film
De serie Penoza was vijf seizoenen lang ontzettend populair. Eind november kunnen we eindelijk weer genieten van Carmen van Walraven, maar dit keer in de bioscoop. Wij hebben de eerste beelden van de film en het belooft weer ontzettend spannend te worden. Let op! De volgende beelden kunnen spannend zijn voor jonge kinderen.

Céline Dion steelt de show tijdens Parijse Fashion Week
Het is Paris Fashion Week en je zou denken dat iedereen oog heeft voor de grote modemerken. Maar nee, alle ogen zijn gericht op Céline Dion die in de meest opvallende creaties over straat gaat.

De échte Ferry Bouman reageert op Netflix-serie Undercover
Stoere mannen zonder geweten. In de serie Undercover draait alles om drugshandel, koelbloedige moorden en heel veel geld. Het verhaal is gebaseerd op de Eindhovense drugsbaron Janus van W. Vandaag maakt hij in een interview gehakt van de serie: allemaal onzin. Let op: spoilers!

Peter R. de Vries reageert op onenigheid met Wilfred Genee
Afgelopen zondag was Peter R de Vries te gast in café Hendriks en Genee om te praten over Holleeder, alleen kreeg het gesprek een vervelende wending. Gisteravond blikt Wilfred Genee terug op deze rommelige uitzending en steekt hij de hand in eigen boezem.

Ophef om nieuwe videoclip van Miley Cyrus
Om drie uur vanmiddag kwam de nieuwe clip Mother's Daughter van Miley Cyrus uit en het internet explodeerde. Lyrische reacties op de extravagante clip die vooral sociale problemen blootlegt.

Gezochte crimineel Errol J. overgeleverd aan Nederland
De in Spanje aangehouden Errol J. wordt overgeleverd aan Nederland. Hij werd internationaal gezocht voor de moord op topcrimineel Karel Pronk. Naast de nodige make-up om zijn gezichtstatoeages te bedekken, had hij ook een groot arsenaal aan handwapens bij zich.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 2 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie